Noutăți și comunicate

Breathelast au lansat primul videoclip oficial de pe Split it out!

28 octombrie 2013
Breathelast au lansat primul videoclip oficial de pe Split it out!
Breathelast au dezvaluit ieri, 27 octombrie 2013, in Question Mark cel mai nou videoclip al trupei: "Wolves". Acesta este primul videoclip oficial de pe viitorul split cu Cap de Craniu, "Split it out!", si poate fi urmarit mai jos.

http://youtu.be/5ft3dbzxvys


"Videoclipul a fost realizat multumita prietenului si fostului nostru coleg de trupa, Radu I. Campeanu. Avem sa le multumim persoanelor fara de care clipul nu ar fi existat", au declarat membrii Breathelast.

Rechinul plutitor care inota printre cei prezenti ghidat de telecomanda a fost atractia serii, pe acelasi loc cu shot-urile albastre Breathelast care au dat bine in poze, pe bar.

"Ce inseamna WOLVES? Ne pierdem constiinta in lucruri lipsite de importanta, rabdarea in timpi morti, pasiunile in rutina agonisita in paralel cu "o viata buna", ne pierdem printre lupi, ne uitam numele si originile si simtim chemarea salbaticiei urbane, intru a deveni fix ceea ce ne speria sau ne imbolnavea imaginatia, cand ne aparam valorile inexistente sau perimate de o societate care ne transforma in permanenta in ceea ce nu vrem sa devenim. Suntem ceea ce ne sperie, pentru ca am uitat sa ne cunoastem si sa ne spunem pe nume", spune trupa.

Credits:
Directed by: Radu I. Campeanu
Edited by: Radu I. Campeanu & Serban I. Georgescu
DOP: Radu I. Campeanu
Camera: Razvan Seka
Color Grading: Iona Stăiculescu
Casting: Bianca Dumitru, Diana Lexi, Bogdan Purghel.

http://www.facebook.com/Breathelast


Evenimente recomandate

Top