Noutăți și comunicate

BRD este banca oficiala a concertului Guns N'Roses

20 septembrie 2010
In urma unui parteneriat incheiat cu D&D East Entertainement, BRD a devenit banca oficiala a concertului Guns N'Roses din data de 21 septembrie 2010, de la Romexpo.

In cadrul concertului, BRD va implementa pentru prima oara in Romania un sistem de carduri create special pentru acest eveniment, care vor fi disponibile pentru spectatorii aflati in sectorul VIP.

Cardurile "Concert" incorporeaza tehnologia contactless, lansata in acest an in premiera la nivel national de BRD, care permite efectuarea de plati de mica valoare prin simpla apropiere a instrumentului de un cititor.

Create special pentru concertul Guns N'Roses, cardurile CONCERT pot fi utilizate doar in ziua concertului, pe perioada desfasurarii acestuia si doar in incinta Romexpo. Participantii la concert vor avea la dispozitie un sistem de jetoane pentru achizitionarea bauturilor si produselor alimentare comercializate la punctele de vanzare.

Pentru siguranta participantilor la concertul Guns N'Roses si bunul mers al evenimentului, organizatorii au luat decizia ca jetoanele achizitionate sa nu mai fie rascumparate. Acest aspect va fi semnalizat la toate ghiseele BRD, astfel incat spectatorii sa fie informati inca de la inceputul evenimentului. D&D East Entertainment multumeste anticipat pentru intelegere.

Reamintim ca portile se deschid la ora 17:00, urmand ca Danko Jones sa urce pe scena la ora 19:00, iar Guns N'Roses la ora 20:30.

Intrarea publicului se va face prin poarta dinspre Piata Presei Libere, iar pentru spectatorii care vin la concert cu masina personala, recomandam accesul prin parcarea B a complexului ROMEXPO, fiind mai aproape de locurile de parcare.

Mentionam ca organizatorii vor pune la dispozitia participantilor la concert locuri de parcare. Acest serviciu este cu plata, iar spatiile alocate sunt Parcarile B si C ale complexului ROMEXPO.

Este interzis accesul cu orice tip de aparate foto (profesionale, semi-profesionale sau ne-profesionale) si aparate de inregistrare audio-video. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi escortate din perimetrul concertului, iar imaginile sau inregistrarile obtinute vor fi sterse din aparat.

Guns N' Roses ajunge in premiera in Romania in cadrul "Chinese Democracy World Tour", pe 21 septembrie 2010, la Romexpo, iar D&D EAST ENTERTAINMENT va invita sa vedeti live una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele trei decenii.

Sursa : D&D East Entertainement.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top