Noutăți și comunicate

Brașov Folk Festival va avea loc la Bastionul Țesătorilor din Brașov

28 - 29 august 2021
Brașov Folk Festival va avea loc la Bastionul Țesătorilor din Brașov
Brașov Folk Festival va avea loc între 28 - 29 august 2021 la Bastionul Țesătorilor din Brașov. Trupele confirmate până în acest moment sunt: Mircea Vintilă, Ocru, Victor Socaciu, Fără Zahăr, Emeric Imre și Ducu Bertzi.


Informații despre eveniment Brașov Folk Festival

Evenimentul este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și sprijinit de Muzeul Județean de Istorie Brașov.

Pe scena amplasată în cadrul bastionului vor urca unii dintre cei mai îndrăgiți folk-iști ai momentului, după următorul program:

Sâmbătă, 28 august 2021:
  • Mircea Vintilă
  • Ocru
  • Victor Socaciu
Duminică, 29 august 2021:
  • Fără Zahăr
  • Emeric Imre
  • Ducu Bertzi
Cu această ocazie organizatorii vor premia câteva personalități importante din peisajul cultural, persoane care au susținut și promovat fenomenul muzical din România.
Biletele (55 lei / zi) și abonamentele (100 lei) sunt disponibile online (în număr limitat): https://www.ambilet.ro/tc-events/brasov-folk-festival-2021/

Și pentru că sănătatea participanților la Brașov Folk Festival 2021 este foarte importantă pentru organizatori, vă informăm că accesul persoanelor în zona de festival se va face respectând toate măsurile impuse de autorități pentru perioada evenimentului:
– Certificat de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
– Test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 cu rezultat negativ a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore de la momentul testării
– Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore înaintea venirii la evenimentul Brașov Folk Festival (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate)
– un buletin/ carte de identitate prin care să poată fi dovedită apartenența dovezii de vaccinare/ testului.
– Participanții cu vârste cuprinse între 5 – 18 ani împliniți pot intra la eveniment fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi), dar sunt obligați să poarte mască, potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet/abonament la preț întreg și de însoțitor.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top