Noutăți și comunicate

Bradley Hall a transformat filmul Lord Of The Rings intr-o melodie metal, lunga de 3 ore

22 ianuarie 2022
Bradley Hall a transformat filmul Lord Of The Rings intr-o melodie metal, lunga de 3 ore
Bradley Hall - un youtuber cu o popularitate in crestere - a publicat cel mai ambitios proiect al sau: a transformat filmul "The Fellowship Of The Ring" (prima parte din seria Lord Of The Rings) intr-o melodie metal lunga de 3 ore! Pentru fanii die-hard, instrumentele sunt inregistrate peste varianta extinsa a filmului (blu-ray).

Muzica lui Howard Shore din legendara trilogie "Stăpânul Inelelor" m-a captivat încă de când am auzit-o pentru prima dată în 2001. A fost atât de epică, maiestuoasă, mistică... și al naibii de Metal! Speram că într-o zi cineva va face o versiune completă Metal a filmelor, dar din păcate acea zi nu a venit niciodată. Așadar, ca punct culminant al lunilor de plictiseală / frustrare / nebunie induse de pandemie, mi-am făcut curajul să o fac în sfârșit eu! Câteva luni mai târziu, vă prezint cu mândrie întreaga piesa The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring prezentată ca un cântec uriaș de metal!

a declarat Bradley Hall.
Cum a scos la capat acest proiect?
Am importat versiunea mea de sunet surround 5.1 a Blu-ray-ului în Reaper, astfel încât să pot împărți piesele audio în canale separate. Majoritatea dialogului este pe un singur canal, așa că am putut să-l dezactivez și să rămân cu o versiune aproape instrumentală a filmului. Apoi a trebuit să mapez cu minuțiozitate tempo întregul film audio pe o grilă, astfel încât să pot programa tobe peste el. Odată ce maparea tempo-ului a fost făcută, a fost „doar” un caz de așezare a tuturor tobelor și chitarelor. Din fericire, am avut partitura orchestrală ca ghid de referință, care a accelerat semnificativ procesul!


Cât a durat?
- Tempo-mapping și programare tobe: 2 luni
- Înregistrare chitare: 1 lună
- Mix: 3 zile
- Filmare: 4 zile
- Editare: 3 zile

Artistul a raspuns deja la cateva posibile intrebari in descrierea clipului. Dintre acestea amintim:
- Chiar ai purtat același tricou pe toată durata filmării?
-Da și am jurat că nu îl voi spăla până nu termin, ca încurajare.

Urmariti clipul aici: https://www.youtube.com/watch?v=RsUNTdMH0AA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top