Noutăți și comunicate

Borknagar lanseaza piesa 'The Wild Lingers'

25 februarie 2024
Borknagar lanseaza piesa 'The Wild Lingers'
Borknagar a lansat piesa 'The Wild Lingers ' alaturi de un videoclip. Single-ul face parte din urmatorul album "Fall ", abia lansat acum 2 zile prin Century Media. Urmareste videoclipul mai jos.
Salutare tuturor! A sosit timpul pentru lansarea completă a celui de-al 12-lea album al nostru, Fall, și suntem extrem de mândri că în sfârșit putem dezvălui și lansa întreaga amploare a acestui album in această lume. Aceasta poate fi cea mai pasională piesă muzicală pe care am făcut-o vreodată. Orele petrecute, munca imensă și luptele pentru a ajunge la apogeul nostru muzical au fost provocatoare, abrupte și dure - dar atât de frumoase și pline de satisfacții. Ce fericire, ce aventură! La lansarea albumului, lansăm și noul nostru videoclip intitulat The Wild Lingers. Această melodie este copilul meu personal de dragoste de pe acest album și, în multe feluri, reprezintă un punct culminant al unei călătorii muzicale care a început acum aproape 30 de ani. Acesta este cântecul pe care l-am urmărit atâția ani și este adânc înrădăcinat în nucleul a ceea ce este vorba despre BORKNAGAR: muzică, natură și libertate! Oameni buni, albumul este tot al vostru acum... bucurați-vă de aventură și noroc!
a spus fondatorul si chitaristul trupei, Øystein G. Brun

Videoclip Borknagar - The Wild Lingers

https://www.youtube.com/watch?v=8RDdziIhQdo
Pionierii norvegienii ai Black Metalului avangardist/progresiv BORKNAGAR revin cu monumentalul lor album de studio, al 12-lea la numar, intitulat „Fall ”, care include 8 piese maiestuoase de-a lungul a 54 de minute epice, mixate din nou de Jens Bogren / Fascination Street Studios (Opeth, Amon Amarth)., Kreator). „Fall ” este continuarea celebrului album de studio „True North ” din 2019, coperta uimitoare a albumului fiind realizata de Eliran Kantor (Testament, My Dying Bride, Sodom). Albumul este disponibil in urmatoarele formate: CD Digipak limitat, Gatefold 2-LP pe vinil de 180 gr și ca album digital. „Intră”(adaptare dupa Fall ) în BORKNAGAR, împărtășiți marea luptă împotriva sălbăticiei din noi toți...
Videoclipul a fost creat de: Marius Martinsen, Kenneth Williams si Lars A. Nedland
Compania de productie: High & Low
https://Borknagar.lnk.to/FallID


Evenimente recomandate

Top