Noutăți și comunicate

Borknagar, Helheim si Pillorian canta la Inferno Fest 2017

30 septembrie 2016
Borknagar, Helheim si Pillorian canta la Inferno Fest 2017
Borknagar, Helheim si Pillorian canta la Inferno Fest 2017
Borknagar, Helheim si Pillorian canta la Inferno Fest 2017
O noua serie de confirmari pentru Inferno Metal Festival 2017! Avem pe afis trupa norvegiana de progressive metal Borknagar, gasca viking black metal din Bergen - Helheim, dar si noua trupa Pillorian, formata din ex-membri Agalloch, Infernus si Arkhum!

Inferno Fest 2017:
CARCASS – ABBATH – BORKNAGAR - RED HARVEST – HELHEIM - INFERNAL WAR – ZHRINE – PILLORIAN

BORKNAGAR

Sunt deja 20 de ani de cand Borknagar a lansat abumul de debut. Trupa si-a propus permanent sa progreseze, pastrandu-si totusi mereu radacinile muzicale. O astfel de schimbare o avem pe cel de-al 10-lea album de studio, "Winter Thrice", lansat anul acesta. Practic Inferno Metal Festival a pornit la drum si din dorinta lui Jens F. Ryland (chitara, Borknagar), trupa lui fiind alaturi de Enslaved primul cap de afis al Inferno Metal Festival 2001!
https://www.facebook.com/borknagarofficial/

HELHEIM

Helheim, pionierii genului Norwegian viking metal, sunt pe baricade din 1992, an din care au lansat 8 albume pana in prezent. Ultima realizare Helheim se numeste "raunijaR" e o inregistrare fantastica, in adevaratul spirit viking. Cu atat mai mult avem asteptari de la ei, deoarece se vor intoarce la Inferno Metal Festival in 2017 pentru a patra oara!
https://www.facebook.com/helheimnorway/

PILLORIAN

Pillorian a pornit la drum in vara acestui an in formula Stephen Parker (Maestus, ex-Arkhum), John Haughm (ex-Agalloch) si Trevor Matthews (Uada, ex-Infernus) cu intentia de a crea un gen unic, sinistru si complicat, in maniera dark/black metal. Melodii agitate, care te bantuie, completate de structuri de avantgarda, elemente dark folk si sunet furibund, muzica Pillorian e definitia perfecta a numelui pe care-l poarta. Trupa a fost recent semnata de Eisenwald Records din Germania si va lansa primul album in 2017.
https://www.facebook.com/Pillorian/

INFERNO METAL FESTIVAL 2017

Inferno Metal Festival este cel mai vechi festival de metal extrem din Norvegia si unul din cele mai importante din lume. In 2017 va fi a 17-a editie.

BILETE

abonament 4 zile: 1800 coroane
http://www.ticketmaster.no/event/inferno-festival-2017-4-dagers-pass-billetter/509769
abonament 3 zile: 1500 coroane
http://www.ticketmaster.no/event/inferno-festival-2017-3-dagers-pass-billetter/509781

Biletele se vand prin Billettservice (http://www.billettservice.no/).
Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net
http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top