Borknagar, Helheim si Pillorian canta la Inferno Fest 2017

30 septembrie 2016
O noua serie de confirmari pentru Inferno Metal Festival 2017! Avem pe afis trupa norvegiana de progressive metal Borknagar, gasca viking black metal din Bergen - Helheim, dar si noua trupa Pillorian, formata din ex-membri Agalloch, Infernus si Arkhum!

Inferno Fest 2017:
CARCASS – ABBATH – BORKNAGAR - RED HARVEST – HELHEIM - INFERNAL WAR – ZHRINE – PILLORIAN

BORKNAGAR

Sunt deja 20 de ani de cand Borknagar a lansat abumul de debut. Trupa si-a propus permanent sa progreseze, pastrandu-si totusi mereu radacinile muzicale. O astfel de schimbare o avem pe cel de-al 10-lea album de studio, "Winter Thrice", lansat anul acesta. Practic Inferno Metal Festival a pornit la drum si din dorinta lui Jens F. Ryland (chitara, Borknagar), trupa lui fiind alaturi de Enslaved primul cap de afis al Inferno Metal Festival 2001!
https://www.facebook.com/borknagarofficial/

HELHEIM

Helheim, pionierii genului Norwegian viking metal, sunt pe baricade din 1992, an din care au lansat 8 albume pana in prezent. Ultima realizare Helheim se numeste "raunijaR" e o inregistrare fantastica, in adevaratul spirit viking. Cu atat mai mult avem asteptari de la ei, deoarece se vor intoarce la Inferno Metal Festival in 2017 pentru a patra oara!
https://www.facebook.com/helheimnorway/

PILLORIAN

Pillorian a pornit la drum in vara acestui an in formula Stephen Parker (Maestus, ex-Arkhum), John Haughm (ex-Agalloch) si Trevor Matthews (Uada, ex-Infernus) cu intentia de a crea un gen unic, sinistru si complicat, in maniera dark/black metal. Melodii agitate, care te bantuie, completate de structuri de avantgarda, elemente dark folk si sunet furibund, muzica Pillorian e definitia perfecta a numelui pe care-l poarta. Trupa a fost recent semnata de Eisenwald Records din Germania si va lansa primul album in 2017.
https://www.facebook.com/Pillorian/

INFERNO METAL FESTIVAL 2017

Inferno Metal Festival este cel mai vechi festival de metal extrem din Norvegia si unul din cele mai importante din lume. In 2017 va fi a 17-a editie.

BILETE

abonament 4 zile: 1800 coroane
http://www.ticketmaster.no/event/inferno-festival-2017-4-dagers-pass-billetter/509769
abonament 3 zile: 1500 coroane
http://www.ticketmaster.no/event/inferno-festival-2017-3-dagers-pass-billetter/509781

Biletele se vand prin Billettservice (http://www.billettservice.no/).
Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net
http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival