Noutăți și comunicate

Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” la Hard Rock Cafe

17 septembrie 2015
Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” la Hard Rock Cafe
Joi, 17 septembrie 2015, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa asculti cele mai bune hituri Bon Jovi alaturi de trupa italiana New Jersey in cadrul unui show spectacol: ”Best Bon Jovi Live Tribute”. Dupa showul sold out de la inceputul anului, italientii revin la Bucuresti sa umple Hard Rock Cafe-ul din nou.BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară incendiară alături de trupa italiană “New Jersey”. Vino pe 17 septembrie să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” și multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale.

Activă din 2007, trupa New Jersey este cotată drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume. Formația tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesioniști, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în fața publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale și savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la New Jersey nu lipsește nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul ”Best Bon Jovi Live Tribute” se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele prețuri:
- 55 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 39 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 39 de lei. În ziua evenimentului, biletele VIP cu loc în fața scenei vor costa 60 de lei, iar cele cu acces general vor costa 45 de lei (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă