Noutăți și comunicate

Bolthard canta alaturi de Sabaton, Alestorm si Steelwing

31 august 2010
Bolthard canta alaturi de Sabaton, Alestorm si Steelwing
Bucurestenii de la BOLTHARD vor deschide concertul formatiilor Sabaton - Alestorm - Steelwing. Evenimentul va avea loc in data de 17 noiembrie 2010, la The Silver Church Club (TSC) din Bucuresti, incepand cu ora 19.00.

Trupa BOLTHARD a fost formata in 2004 de catre Alin Gurita, impreuna cu Catalin Gurita si Jercan Adelin, incercand un mix de old school thrash metal si death metal in zona Six Feet Under. Formatia inregistreaza primul material in vara lui 2005, mai exact un single numit a Thrash your dreamsa, folosit in scopul promovarii interne si internationale.

Dupa mai multe chimbari de componenta, in 2008 formatia ajunge la o formula stabila si omogena.

Componenta actuala Bolthard:

Alin Gurita - voce
Catalin Gurita - chitara
Jercan Adelin - chitara
Flavius Prelipcean - bas
Costi Ignal - tobe

Bolthard isi propune o directie ceva mai moderna insa pastreaza in acelasi timp groove-ul thrash cu care si-a obisnuit publicul. In ianuarie2010, dupa o schimbare cruciala in zona management-ului, cvintetul lanseaza un nou single, numit a Human Racea, piesa care va fi re-mixata pentru, ep-ul a Password: Invalida, lansat ulterior in primavara lui 2010.

Trupa in prezent concerteaza pentru promovarea celor 2 materiale nou lansate, beneficiind de noul backline asigurat de MIG management. In paralel trupa, lucreaza la materialul pentru primul LP al trupei, intitulat a Ethics of Destructiona, preconizat sa apara la finele lui 2011.

Pretul biletelor:
- 60 lei - pentru biletele achizitionate pana la data de 16.11.10 (include un afis 50/70cm + un exemplar al revistei Maximum Rock, in limita stocului disponibil). Afisele si revistele se primesc la intrarea in sala de concert.
Primele 40 de bucati sunt BILETE SPECIALE (participa la o sesiune meet & greet cu cele 4 formatii).
- 65 lei - pentru biletele achizitionate in data de 17.11.2010 - in ziua concertului (bilete disponibile doar la intrarea in club).

Biletele se pot achizitiona, incepand cu data de 31 august 2010, prin reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Librariile Humanitas si online, pe www.eventim.ro. Pagina oficiala a acestui eveniment: www.promusicprod.ro/sabaton.


Evenimente recomandate

Top