Noutăți și comunicate

Bobbie Peru - Kill The Autopilot in Hard Rock Cafe

6 februarie 2010
Bobbie Peru - Kill The Autopilot in Hard Rock Cafe
Sambata, 06 februarie 2010 sunteti invitati in Hard Rock Cafe la un concert al trupei Bobbie Peru (post-punk si rock alternativ) incepand cu ora 22:00. Concertul de sambata face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, "Kill The Autopilot", lansat in octombrie 2009.

Pretul unui bilet este de 25 lei.
Rezervari: 021 206 6261.

Formata in 2006 la Manchester, trupa compusa din Bert Genovese (voce, chitara), Simon Archer 'Ding' (bas) si Adam Buckeridge (tobe) si-a castigat in scurt timp recunosterea in Europa si Statele Unite. Bobbie Peru sustin cu regularitate concerte in Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda si Belgia. In 2009, insa, trupa a concertat exclusiv in SUA, avand aproape 30 de concerte in New York, Chicago, New Jersey, Ohio, Pennsylvania, Vermont, Massachusetts, Maine si Connecticut.

Succesul formatiei nu este de mirare, dat fiind faptul ca manager-ul trupei Bobbie Peru este celebrul Alan Wise, a carei experienta de peste 30 de ani in muzica este legata de producerea artistica a unor artisti si formatii precum Thin Lizzy, John Cooper Clarke sau New Order.

Stilul specific Bobbie Peru a fost comparat adesea cu trupe precum Gang Of Four, The Fall, Devo, The Pixies, Killing Joke, The Jesus Lizard sau Scratch Acid.

Eveniment sustinut de Europa FM.

Hard Rock Cafe Bucharest
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Top