Noutăți și comunicate

Bob Dylan - Never Ending Tour

2 iunie 2010
Miercuri, 2 iunie 2010, Bob Dylan va sustine un concert pentru prima data in fata publicului roman si anume la Bucuresti, in cadrul noului complex Zone Arena. Prezentat de Raiffeisen Bank si organizat de Emagic, show-ul sustinut de Bob Dylan va fi inclus in cadrul unui nou concept de festival, Emagic Classics.

Din motive de ordin logistic, concertul lui Bob Dylan se va muta din locatia anuntata initial, Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter, in cadrul complexului Zone Arena din capitala. "Bob Dylan este un nume legendar al muzicii internationale si ne bucura faptul ca in sfarsit concerteaza si in Romania, mai ales ca piesele sale au cucerit mai multe generatii de public, din anii '60 pana in prezent. Acest lucru s-a observat si in vanzarile de bilete, cele VIP fiind aproape sold-out. Dincolo de beneficiile de ordin logistic oferite de noua locatie, Zone Arena permite si acomodarea mai multor spectatori pe scaune, acesta fiind factorul hotarator in schimbarea locatiei concertului", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. Zone Arena, situata in cartierul Floreasca, se intinde pe o suprafata de trei hectare si beneficiaza de una dintre cele mai mari scene din Romania, precum si de o structura modulara ce permite schimbarea configuratiei tribunei in functie de numarul de spectatori.

"Ne bucuram sa sustinem in Romania prezenta unei figuri marcante a muzicii pop si rock precum Bob Dylan. Si pentru ca am dorit sa traim aceasta experienta unica alaturi de clientii nostri am oferit acestora posibilitatea de a castiga invitatii la concert pentru ei si cei dragi lor. Avem incredere ca acest eveniment va fi o experienta de neuitat pentru toti fanii Bob Dylan care il asteapta de multi ani in Romania", a declarat Doris Dezzani, Director Marketing Raiffeisen Bank.

Prezentat de Raiffeisen Bank si organizat de Emagic, concertul Bob Dylan din cadrul Emagic Classics va avea loc pe data de 2 iunie 2010, in noua locatie Zone Arena din Bucuresti, programul evenimentului incluzand si concerte sustinute de nume autohtone precum Nicu Alifantis & Zan si Bucium. Biletele pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă