Noutăți și comunicate

Blue Monday cu Marius Mihalache in Hard Rock Cafe

11 octombrie 2010
Blue Monday cu Marius Mihalache in Hard Rock Cafe
Luni, 11 octombrie 2010, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe reincepe seria concertelor de blues&jazz pe care restaurantul le va oferi, si in aceasta toamna, iubitorilor de gen.

Intrarea la concert este 25 lei. Pentru rezervari: Tel: +40 21 206 62 61. E-mail: sales[at]hardrockcafe[dot]ro.
Adresa Hard Rock Cafe : Soseaua Kiseleff, Nr. 32, Sector 1, Bucuresti.

Primul concert al celei de-a treia stagiuni Blue Monday il va readuce pe scena Hard Rock Cafe pe Marius Mihalache, artistul urmand sa fie nu numai interpret, cat si gazda a catorva editii din aceasta toamna.

Alaturi Dragos Mihu (tobe), Nicu Baran (chitara-bass) si invitata serii, Irina Sarbu (voce), talentatul percutionist isi va invita publicul intr-o "calatorie" muzicala "de la folclor la jazz" ce va incepe de la ora 21:00 si se va continua pana tarziu, in noapte.

Pe parcursul celor doua editii Blue Monday, Hard Rock Cafe a organizat peste 20 de concerte de blues&jazz, aducand in fata publicului valoroase nume ale muzicii romanesti si internationale, printre care: Boo Boo Davis, Michael "Iron Man" Burks, Johnny Raducanu, AG Weinberger, Horia Brenciu, Marius Mihalache, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Maria Raducanu, Nightlosers si altii.


Marius Mihalache s-a indragostit de tambal de la 3 ani si a stiut mereu ca viata lui va fi legata de" instrumentul cu bete". In copilarie si adolescenta a castigat premiu dupa premiu la concursurile internationale de muzica. A transformat partituri de pian in partituri de tambal, a interpretat Chopin, Rahmaninov, Schuman, Schubert si Mozart la Scala din Milano si a cantat etno-jazz in deschiderea concertului lui Chick Corea, in Romania. S-a aflat pe aceeasi scena cu artisti celebri ca Gloria Gaynor sau Nina Simone. A semnat coloana sonora a multor filme de lung metraj si seriale de televiziune, dintre care amintim Filantropica in regia lui Nae Caranfil. Discografia lui Marius Mihalache cuprinde mai multe albume in care artistul a experimentat impletiri inedite de genuri si instrumente muzicale: Eclipse, Radacini, Performance, Ges Romano, La Passion, Cei mai frumosi ani, Dragoste si foc, World Symphony.

Hard Rock Cafe
www.hardrockcafe.com/bucharest


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă