Noutăți și comunicate

Blue Monday - concert Boo Boo Davis la Hard Rock Cafe Bucuresti

2 noiembrie 2009
Blue Monday - concert Boo Boo Davis la Hard Rock Cafe Bucuresti
Blue Monday - concert Boo Boo Davis la Hard Rock Cafe Bucuresti
Scena Hard Rock Cafe il va gazdui luni, 2 noiembrie 2009, incepand cu ora 20:30 pe inconfundabilul Boo Boo Davis, artistul despre care se spune ca a adus in zilele noastre gustul original al blues-ului. Nascut si crescut in Delta Mississippi-ului, Boo Boo Davis pastreaza, valorifica si impartaseste iubitorilor de blues ai zilelor noastre radacinile acestui gen muzical, concentrandu-se in piesele sale pe trairile brute si senzatiile sincere ale blues-ului autentic.

Primul concert Blue Monday al lunii noiembrie il are ca invitat special pe Boo Boo Davis, bluesman de talie internationala si unul dintre putinii membri din "vechea garda" a muzicantilor care inca mai compun si interpreteaza blues-ul autentic, cel nascut din viata grea de pe malurile Mississippi-ului.

Apreciat in toata lumea si mai ales in State pentru misiunea asumata de a pastra vie traditia blues-ului original, Boo Boo Davis este o prezenta nelipsita de la marile evenimente de gen - artistul sustine turnee Europene de cel putin doua ori pe an, a fost invitat de onoare la Pocono Blues Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de blues din SUA si a cantat live pentru CBC Radio One Canada, ca urmare a cererii publicului.

Artistul va poposi la Hard Rock Cafe Bucuresti in plin turneu international de promovare a celui mai recent album al sau "Ain't Gotta Dime", lansat in vara acestui an. De la Bucuresti, Boo Boo Davis va pleca in Belgia, Germania, Austria, Danemarca si Olanda, urmand ca la sfarsitul anului sa se reintoarca in State.

Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone si online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro

Pretul unui bilet este de 30 lei in avans si 40 lei in seara concertului, la intrare. Pentru rezervari: Tel: +40 21 206 6261

Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă