Noutăți și comunicate

Bloody Sign si Agonized in Romania

24 aprilie 2008
Bloody Sign si Agonized in Romania
Taine Records si Live Metal Club prezinta in premiera in Romania: Bloody Sign (Franta) si Agonized (Bosnia & Herzegovina) - doua grupuri de metal extrem aflate in turneu european. Dies Irae (Ro) si Cyborg (Ro) completeaza afisul unui concert destinat exclusiv celor cu nervii tari si pregatiti de macel acustic, la pretul de numai 10 lei!!!

Concertul va avea loc in Live Metal Club - Bucuresti, joi 24 aprilie ora 19:00 iar biletele se pot cumpara la intrarea in club la ora concertului.Bloody Sign - Franta. Formati in 1996 incep ca un grup care abordeaza DARK DEATH METAL cu influente de THRASH si BLACK. Astazi in formula de trei, se afla intr-un turneu european alaturi de Agonized in scopul promovarii albumui Explosion of Elements editat la casa americana de discuri IBEX MOON RECORDS.
www.myspace.com/bloodysign


Agonized formati in 1997 in Tuzla - Bosnia & Herzegovina in formula de patru oameni, pregatesc un album dupa acest turneu european, album ce va aborda un stil death-metal melodic si tehnic.
www.myspace.com/agonizeband

Dies Irae veterani ai metalului autohton nu au nevoie de nici o prezentare datorita longevitatii concertistice. De mentionat ca sunt in studio unde inregistreaza un nou material discografic. Playlistul va fi compus numai din piese noi asa ca merita sa-i revedeti live
http://www.myspace.com/diesiraeromania


Cyborg debutanti pe scena underground din Romania,grup format in Bucuresti de Matei Tibacu viitorul reprezentant al death-metalului, la doar 18 ani promite un concert de debut incendiar pe scena din LMC. Se pregatesc de lansarea primului material discografic produs si editat de Taine Records.
http://www.myspace.com/skullband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top