Noutăți și comunicate

Blaze Bayley – nerabdator sa ajunga in Romania

19 martie 2012
Blaze Bayley – nerabdator sa ajunga in Romania
Blaze Bayley - nerabdator sa ajunga in Romania

Au mai ramas doar cateva zile, pana cand Blaze Bayley se intoarce in Romania. Solistul este nerabdator sa urce pe scena din Silver Church, pe 23 martie 2012: "la final de ianuarie am apucat sa imi fac o idee despre cat de asteptat este acest concert, iar acum sunt gata sa ma dezlantui in fata publicului roman.

Artistul promite un regal rock, pe masura albumului The King of Metal, in al carui turneu de promovare se afla. Din setlist nu vor lipsi nici piese indragite din repertoriul Iron Maiden, precum "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge", si "The Clansman."

Mâne va fi anunțată formația românească ce va concerta în deschidere.

Doar pana joi, 22 martie 2012, se mai pot achizitiona bilete la pretul de 40 lei. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro si http://www.blt.ro.

In ziua concertului, in locatie, pretul biletelor va fi de 60 lei.


Evenimente recomandate

Top