Noutăți și comunicate

Blacksheep, Revolter si Antpile vor deschide concertul Bucovina de la Arenele Romane

15 noiembrie 2023
Blacksheep, Revolter si Antpile vor deschide concertul Bucovina de la Arenele Romane
In mai putin de o luna ne vom reintalni cu cei de la Bucovina la Arenele Romane, la deja traditional concert de sarbatori. Blacksheep, Revolter si Antpile vor deschide concertul in calitate de invitati ai trupei Bucovina!

Blacksheep au deja mai bine de un deceniu de cand activeaza pe scena de metal din Romania. Au avut prezente la festivalurile importante din Romania ajungand chiar si pe scena Wacken anul acesta, in urma castigarii Wacken Metal Battle Romania. Abordeaza un death'n'roll clasic, membrii formatiei declarand ca trupe precum Carcass sau Entombed numarandu-se printre principalele influente muzicale.

Revolter vin din Sibiu si in ciuda varstei fragede a artistilor, formatia a sustinut deja zeci de concerte in orasele mari din Romania. Abordeaza un hard'n'heavy metal clasic cu interesante pasaje melodice.

Antpile este o formatie noua pe scena metal romaneasca, acestia urcand pentru prima oara pe scena la inceputul acestui an. Trupa vine din Baia Mare, abordand un hardcore traditional in care breakdown-urile sunt punctele focale ale pieselor.

Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 9 decembrie 2023, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de Sarbatori: El Clasico! Si anul acesta vor fi o serie de invitati speciali si din tara dar si din strainatate care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Daca Hrușcă poate an de an, putem și noi. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pot achizitiona de pe iabilet.ro.

Primele 200 de bilete costa doar 79 de lei, urmatoarele 200 costa 89 de lei iar apoi biletele costa 99 de lei in presale si 130 la intrare.

La pretul tututror biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top