Noutăți și comunicate

Black Magic Trees si Red Roll vor deschide concertul Placebo de la Romexpo

21 iunie 2022
Black Magic Trees si Red Roll vor deschide concertul Placebo de la Romexpo
Va reamintim ca Placebo, renumita trupa britanica, va sustine un nou concert la Bucuresti pe 13 iulie 2022, de data aceasta la Romexpo, in aer liber.
Trupele care vor deschide concertul sunt Black Magic Trees și Red Roll, ambele din Italia.

Trupa Black Magic Trees a fost formata de catre Daniel Melani si Francesco Ballerini. Primul album 'secrets' a fost scris in doar 7 luni, si trupa lucreaza deja la urmatorul album.

Trupa Red Roll isi are originile in Apeninii Bolognezi, acolo unde iernile sunt lungi si unde nu sunt multe lucruri de facut. In 2 ani de viata Red Roll a devenit o marca inregistrata, este o trupa, o bere artizanala, este o linie de tricouri si poarta ideea de Rock!

Placebo se numara printre unele dintre cele mai cunoscute formatii din Marea Britanie. Bazele acesteia au fost puse in 1994 de catre solistul si chitaristul Brian Molko si de bassistul Stefan Olsdal, artisti care activeaza in continuare alaturi de trupa. In cei aproape 30 decenii de activitate au lansat 7 albume de studio, toate ajungand in TOP 20 in Regatul Unit adunand peste 11 milioane de unitati vandute in intreaga lume.
Placebo a colaborat de-a lungul timpului cu artisti de talie mondiala precum David Bowie, Michael Stipe sau Justin Warfield.

Biletele se pun in vanzare in 3 categorii dispuse dupa cum urmeaza: Special K, in fata scenei apoi Meds si Bitter End si au urmatoarele preturi:
Earlybird: primele 200 de bilete din fiecare categorie
  • Special K - 289 lei
  • Meds - 229 lei
  • Bitter End - 139 lei
Presale:
  • Special K - 329 lei
  • Meds - 259 lei
  • Bitter End - 159 lei
La acces:
  • Special K - 350 lei
  • Meds - 290 lei
  • Bitter End - 180 lei
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 15 lei.
Se pun in vanzare doar 9.500 de bilete pentru acest show, 3.000 la categoriile Special K si Meds si 3500 la Bitter End.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top