Noutăți și comunicate

Black Friday vine cu reduceri la biletele de concert

20 noiembrie 2012
Black Friday vine cu reduceri la biletele de concert
Dupa succesul de anul trecut cand in doar cateva ore au fost vandute mii de bilete, reprezentantii retelei de ticketing BILETOO si ai site-ului BLT.ro, in colaborare cu organizatorii de evenimente din Romania, au decis anul acesta sa readuca iubitorilor de concerte o zi cu reduceri colosale. Iar cum Mos Nicolae bate la usa, "Black Friday" ofera ocazia unica sa daruiti celor dragi cadouri unice, bilete la evenimentele mult visate, la preturi reduse cu pana la 75%.

Astfel, vineri 23 noiembrie 2012 in intervalul orar 00:00-23:59, puteti achizitiona online de pe http://www.BILETOO.ro si http://www.BLT.ro, bilete la oricare din evenimentele afisate, cu reduceri cuprinse intre 20% si 75%, iar in intervalul 9:00-22:00 (in functie de programul magazinelor din reteaua BILETOO), puteti achizitiona bilete cu reduceri record si din magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Palatului Copiilor, Libraria Mihai Eminescu si multe altele. Reteaua completa de magazine poate fi gasita pe http://www.BILETOO.ro.

"Black Friday" se va desfasura doar vineri, 23 noiembrie 2012 in reteaua BILETOO si online pe http://www.BILETOO.ro si http://www.BLT.ro, aducand publicului consumator de evenimente reduceri intre 20% si 75% la peste 50 de concerte, spectacole si piese de teatru! Cum la unele evenimente numarul de bilete care mai sunt disponibile nu mai este foarte mare, intrati online incepand cu ora 00.00 pe unul din cele doua site-uri si verificati reducerea la evenimentul dorit!

Asadar, oricine cumpara un bilet vineri (23 noiembrie 2012) din reteaua de magazine BILETOO sau online de pe BILETOO.ro sau BLT.ro la spectacolele comercializate, beneficiaza de reduceri intre 20% si 75%, valabile la toate categoriile de pret aflate la vanzare. Intrucat numarul de evenimente participante la promotia "Black Friday" este foarte mare si fiecare organizator a ales sa ofere consumatorilor o anume reducere, nu mai ramane decat sa descoperiti uimitoarele surprize online sau in reteaua de magazine, vineri!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă