Noutăți și comunicate

BLACK FRIDAY la concerte si spectacole: reduceri de pana la 50%.

7 octombrie 2016
BLACK FRIDAY la concerte si spectacole: reduceri de pana la 50%.
La ceas aniversar, reprezentanții agenției de bilete, în colaborare cu organizatorii de concerte și spectacole din România vin în întâmpinarea iubitorilor de concerte cu oferte speciale și pun la bătaie bilete la super prețuri, fără concurență!

Dacă vă era dor de un show LIVE memorabil, sau dacă v-ați propus să nu pierdeți șansa de a lua parte la cele mai importante concerte, vă invităm să profitați de WEEK-END-UL REDUCERILOR TICKETNET.RO. BLACK FRIDAY începe mai devreme, și aduce reduceri de până la 50% la biletele disponibile pentru spectacolele momentului.

Astfel, în perioada 7-9 octombrie 2016, puteți cumpăra bilete mai ieftine pentru evenimente premium, precum:Promoția este disponibilă numai pe platforma online WWW.TICKETNET.RO. Aceasta a fost activată vineri, 7 octombrie, ora 00:00 și se va încheia dumincă, ora 23:59. Acutala ofertă aduce publicului consumator de evenimente reduceri cuprinse între 20 % si 50%, la titulurile mai sus amintite. Procentele de reducere, acordate evenimentelor listate în campania aniversară TICKETNET.RO, variază în funcție de politica de vânzare și decizia fiecărui organizator.

Ticketnet.ro se va bucura de mesajele și urările tale de ”LA MULÈšI ANI” primite pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/?fref=tsEvenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă