Noutăți și comunicate

Black Friday continua si in weekend la BLT.ro si BILETOO.ro

23 noiembrie 2013
Black Friday continua si in weekend la BLT.ro si BILETOO.ro
Daca la unele magazine promotia de Back Friday a fost valabila doar vineri, iata ca la BLT.ro si BILETOO.ro reducerile continua! Fanii muzicii, ai teatrului si ai dansului vor gasi bilete reduse cu pana la 75% pe cele doua site-uri pana duminica, 24 noiembrie 2013, la ora 23.59!

Pana duminica la ora 23.59, romanii pot cumpara de la BILETOO.ro si BLT.ro bilete la concerte, piese de teatru si spectacole la preturi reduse cu pana la 75%! Printre concertele care se afla la reducere mentionam Scorpions, Jose Carreras, Demis Roussos, Rockstadt, Dulce Pontes, Madrigal, Divna, Gala OVO, Regal Vienez, Lord Of The Dance, Alifantis, Live Da' Buni, Led Apple si multe altele. De asemenea, de pe cele doua site-uri de bilete puteti cumpara tichete reduse si la piese de teatru: Ma Mut La Mama, Straini In Noapte, Radu Beligan, Viata de Cimitir, etc"¦ In plus, BLT.ro le ofera clientilor sai premii din 3 in 3 ore! Cei ce comanda de pe http://www.BLT.ro intra automat in tombola ale carei premii constau in bilete la concerte, spectacole, piese de teatru, tricouri si CD-uri semnate de trupa Led Apple si Meet&Greet-uri cu Scorpions si Jose Carreras!

Astfel, cei care inca nu si-au cumparat bilete la vreun eveniment, sunt invitati sa intre pe http://www.BILETOO.ro sau pe http://www.BLT.ro si sa-si programeze ceva distractiv pentru timpul liber. Aici ii asteapta zeci de concerte, piese de teatru si spectacole, cu preturi reduse pana la 75%!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top