Noutăți și comunicate

Biletelele pentru pachetul aniversar “A Friend Indeed” la concertul Placebo sunt aproape epuizate

6 mai 2017
Biletelele pentru pachetul aniversar “A Friend Indeed” la concertul Placebo sunt aproape epuizate
Miercuri, 28 iunie 2017, celebra trupa Placebo va aniversa 20 de ani de activitate printr-un concert la București la Arenele Romane.



Mai sunt foarte puține pachete “A Friend Indeed” disponibile în acest moment, așa că recomandăm fanilor Placebo să își asigure cât mai curând accesul la experiența live de proporții care va avea loc la Arenele Romane.

Pachetele “A Friend Indeed” îți oferă, pe lângă un breloc creat special pentru acest eveniment marcant pentru cariera trupei, și o insignă personalizată pe care îți recomandăm să o porți la vedere pentru că ar putea să îti aducă surprize FOOOAARTE PLACUTE chiar de la PLACEBO (cum ar fi pene de chitara, afișe semnate, setlist-uri, etc.). Încercăm astfel să recompensăm cât mai mulți fani care și-au achiziționat bilete din timp.

Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor decenii, a ales să celebreze 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Astfel, pe 28 iunie, la Arenele Romane, publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă parcurgând 20 de ani, 7 albume de studio incluse în top 20 și zeci de amintiri și stări de spirit inspirate de ritmurile captivante și de versurile intrigante ale unor piese ca “Pure Morning”, “The Bitter End”, “Every me and Every You” sau “Teenage Angst”.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro la prețul de 190 de lei după cum urmează

Pre-sale “The Better Friend” – SOLD OUT
Pre-sale “A Friend Indeed” – în numar foarte limitat
Acces general – disponibile după epuizarea pachetelor “A Friend Indeed”

În ziua concertului, prețul unui bilet va fi de 220 de lei.


Evenimente recomandate

Top