Noutăți și comunicate

Biletele speciale pt concertul Watain si Destroyer 666 au fost epuizate

25 august 2010
Marti, 12 octombrie 2010, incepand cu ora 19:00 clubul The Silver Church va gazdui un concert WATAIN (Suedia) si DESTROYER 666 (Austria). Concertul face parte din turneul "Reaping Death Tour 2010"

Adresa The Silver Church : Calea Plevnei, Nr. 61, Bucuresti - www.tscarena.ro

La nici o saptamana de la primul comunicat oficial care anunta concertul exclusiv pe care trupele Watain si Destroyer 666 il vor sustine in Romania pe data de 12 octombrie 2010, la The Silver Church din Bucuresti, cele 50 de bilete speciale la pretul de 45 de lei au fost deja epuizate, in acest moment fiind disponibile bilete la pretul de 50 de lei prin Axa Valaha Productions (axa666[at]yahoo[dot]com, tel.0721.107776) sau prin filiala din Bucuresti a Bestial Records (titus[at]bestial[dot]ro). In ziua concertului, pretul unui bilet va fi de 60 de lei.

In urma unei intelegeri dintre Axa Valaha Productions si agentia de booking care reprezinta cele doua trupe in Europa, posesorii celor 50 de bilete deja achizitionate vor primi cate un poster al turneului european "Reaping Death 2010", semnat atat de membrii Watain, cat si de membrii Destroyer 666. Trupa de deschidere din acest turneu nu a fost inca anuntata, cel mai probabil urmand sa fie o surpriza de ultim-moment.

Watain si Destroyer 666 isi unesc pentru prima data fortele in cadrul unui turneu european de lunga durata, care strabate batranul continent in toate punctele cardinale, cele doua trupe concertand in Marea Britanie, Suedia, Germania, Italia, Belgia, Franta, Elvetia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Serbia, Austria, Cehia, Bulgaria si Romania, totul la foc automat, in doar 36 de zile.

Watain au primit recent discul de aur pentru vanzarile de peste 10.000 de exemplare ale single-ului "Reaping Death" extras de pe ultimul album de studio al trupei, "Lawless Darkness", inregistrat in Necromorbus Studio din Suedia si lansat pe 7 iunie 2010 prin intermediul labelului francez Season of Mist.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă