Noutăți și comunicate

Biletele pentru concertul YANNI se vand in ritm alert

31 ianuarie 2013
Biletele pentru concertul YANNI se vand in ritm alert
Celebrul pianist si compozitor, Yanni revine in aceasta primavara la Bucuresti alaturi de orchestra sa cu un nou concert ce face parte din turneul mondial "World Without Borders". Modificarile legate de data sustinerii acestui concert, i-au determinat pe organizatori sa gaseasca o solutie optima pentru a satisface cererea publicului, stabilind astfel reintalnirea fanilor din Romania cu Yanni si muzica acestuia, pe 31 martie la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.

Desi, mai sunt aproximativ doua luni pana la concertul marelui artist, biletele puse in vanzare se vand in ritm alert, acestea fiind epuizate in proportie de 50% din numarul total al locurilor de care dispune Sala Palatului. In ultima perioada, tot mai multi fani ai artistului au cumparat bilete pentru a nu rata concertul de la Bucuresti, fapt ce va duce cel mai probabil la desfasurarea acestuia cu casa inchisa. Organizatorii informeaza ca la acest moment mai sunt disponibile bilete la preturi ce variaza intre 105 lei si 780 lei in functie de categoria de loc.

Bilete:
Biletele pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, la casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Libraria Eminescu, magazinele EuroGSM si online pe vreaubilet.ro.Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă