Noutăți și comunicate

Biletele pentru concertul Dying Fetus, Goatwhore, Fallujah si Malevolence s-au pus in vanzare

4 septembrie 2014
Biletele pentru concertul Dying Fetus, Goatwhore, Fallujah si Malevolence s-au pus in vanzare
Biletele pentru concertul pe care Dying Fetus, Goatwhore, Fallujah si Malevolence îl vor susține pe 7 decembrie 2014, in Flying Circus din Cluj-Napoca, au fost puse în vânzare, la prețuri cuprinse între 45 de lei și 65 de lei.

Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:
  • 45 de lei - oferta speciala pentru primele 50 de bilete
  • 55 de lei - pana pe 15.11.2014
  • 65 lei - dupa 15 Noiembrie si in ziua concertului la intrare

Pana pe data de 15 septembrie biletele vor fi disponibile pe http://www.bilete.ro exclusiv on line. Livrarile de bilete vor incepe dupa data de 15 septembrie 2014 cand biletele vor fi disponibile si in intreaga Retea Bilete.ro.3-Biletele_pentru_concertul_Dyin_yOnAbftY.jpg

2-Biletele_pentru_concertul_Dyin_OQOCcGiz.jpg


Aflati pentru prima data in Romania, Dying Fetus reprezinta unul din cele mai importante nume de death metal din lume cu nu mai putin de sapte albume la activ.

La fel ca si Dying Fetus, americanii de la Goatwhore se vor afla pentru prima data in Romania, trupa urmand sa isi promoveze noul material discografic "Constricting Rage Of The Merciless", album ce a fost lansat in data de 8 Iulie via Metal Blade Records.

In deschiderea evenimentului vor canta Fallujah si Malevolence.Evenimentul va avea loc duminica, 7 Decembrie, si va fi gazduit de Flying Circus (str. Iuliu Maniu 2).

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/303758376459618/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă