Noutăți și comunicate

Biletele ieftine la concertul Al Di Meola epuizate

21 aprilie 2011
Biletele ieftine la concertul Al Di Meola epuizate
Va reamintim ca peste o saptamana, pe 21 aprilie 2011, unul din cei mai buni chitaristi ai lumii revine la Bucuresti, unde va imparti scena Salii Palatului cu trupa sa, World Sinfonia. Concertul este organizat de Events.

Organizatorii ce il aduc pe Al Di Meola la Bucuresti anunta ca cele mai ieftine bilete la concertul ce va avea loc la Sala Palatului in data de 21 aprilie 2011 s-au epuizat.

In continuare, sunt disponibile bilete la categoriile de pret 128 lei, 168 lei si 218 lei.

Critica spune despre ultimul album Di Meola, "Pursuit of Radical Rhapsody", ca "sumarizeaza misiunea artistica a intepretului", laudand felul in care World Sinfonia "duce la perfectiune fuziunea acustica globala".

La Bucuresti, fanii se pot astepta la un spectacol de aproape 2 ore, cuprinzand balade melodice care ii vor lasa fara rasuflare. Printre piesele din concert se vor numara celebrele "Libertango" sau "Mediterranean Sundance", dar si multe compozitii de pe noul album. Di Meola spune despre discul proaspat lansat ca "energia si bucuria din muzica sunt cu cateva trepte bune mai sus fata de alte albume, si impletirea dintre electric si acustic e un plus real pentru showul

Biletele, la pretul de 128 lei, 168 lei si 218 lei se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events.

Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Radio 3 Net, Radio Bucuresti, Magic FM, Smart FM, Sapte Seri, Romania Libera, Academia Catavencu, Nine O Clock, Rebus, Flacara, Elevate, Apropo.ro, Youmago.ro, Iconcert.ro, Hotcity.ro, Port.ro, Metalhead, Rockon.ro, ROL.ro. Parteneri: Media Image, Comunicatedepresa.ro, ROI Media, Green Pixel.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top