Noutăți și comunicate

Biletele Golden Circle pentru concertul Gojira de la Bucuresti sunt Sold Out

26 aprilie 2017
Biletele Golden Circle pentru concertul Gojira de la Bucuresti sunt Sold Out
Marti, 4 iulie 2017, Gojira, cea mai cunoscuta trupa de metal din Franta, canta in premiera la Bucuresti la Arenele Romane, in cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival.



Fanii din Romania sunt extrem de nerabdatori sa-si vada formatia favorita in concert epuizand astfel, in scurt timp, toate biletele din fata scenei, anume categoria Golden Circle!

Noul turneul al trupei Gojira are proportii impresionante, iar concertele aduc in fata scenei mii de fani ai trupei in intreaga lume. Concertul de la Bucuresti este, cu siguranta, unul dintre cele mai asteptate evenimente metal ale verii.

Nominalizati de cateva ori la premiile Grammy, inclusiv recent pentru cel mai recent album, "Magma", francezii vin in Romania pentru a oferi fanilor piesele care i-au facut celebri de pe toate cele 6 albume din cariera trupei. Combinand techical death metalul cu progressive metal, groove metal si thrash metal, Gojira au fost influentati de nume sonore precum Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, Pantera, Neurosis sau Metallica.

Cel mai recent album al trupei, "Magma", a fost lansat in iunie, anul trecut, prin Roadrunner Records si a fost aclamat la nivel mondial. Dupa nominalizarea la doua premii Grammy in 2016 si etichetarea albumului "Magma" de catre Rolling Stone drept cel mai asteptat material al anului 2016, francezii sosesc la Bucuresti in cadrul unui show mult asteptat de fani!

Cei ce nu vor sa rateze concertul special Gojira de la Bucuresti gasesc in continuare bilete in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica http://www.iabilet.ro/retea (in magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare, dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Aceasta au urmatoarele preturi:
- Presale pana pe 4 iulie: 90 de lei Acces General
- La intrare: 100 de lei Acces General

Cu aceasta ocazie, METALHEAD ofera fanilor si niste pachete prin care pot vedea trei din cele mai mari showuri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie - Sepultura, Behemoth si multi altii), Evanescence (29 iunie) si Gojira (4 iulie). Pachetele se gasesc pe http://www.iabilet.ro la urmatoarele preturi:

Presale pana pe 4 iulie:
- Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 380 Lei (reducere 50 de lei)
- Metalhead Meeting + Gojira = 225 Lei (reducere 35 de lei)

Gojira la Arenele Romane este un eveniment marca METALHEAD


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top