Noutăți și comunicate

Biletele din categoria A sunt epuizate la concertul Taxi – 17 ani

22 martie 2016
Biletele din categoria A sunt epuizate la concertul Taxi – 17 ani
Doar o saptamana ne mai desparte de concertul anviersar Taxi 17 ani, iar biletele din categoria A sunt epuizate, semn ca publicul vrea sa fie cat mai aproape de trupa.

Marti, pe 29 martie 2016, la Beraria H, vine una dintre cele mai iubite si mai respectate trupe romanesti. Cu un istoric/portofoliu pe masura reputatiei (nenumarate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la inceput de cariera, concerte proprii in fata a mii de spectatori si videoclipuri care au scris istorie), Taxi are o cariera coerenta, pastrandu-si identitatea artistica si marca personala. Melodiile au intotdeauna texte cu mesaje inteligente, create de Dan Teodorescu, umorul si ironia isi fac loc chiar in abordarea unor subiecte importante, cum ar fi viata politica, cea sociala sau cea conjugala, trupa se bucura de fiecare aparitie scenica, transmitand o veselie molipsitoare. In concerte, personalitatea trupei se manifesta plenar, aceasta reusind sa surprinda cu fiecare aparitie.

Pentru concertul de la Beraria H mai sunt disponibile bilete din categoria „Acces general”. Acestea se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in rețeaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Baneasa Shopping City si de la Piata Romana, Magazinele IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara), dar și la Beraria H, precum si in ziua concertului, la intrare.

Harta categoriilor poate fi consultata aici: http://www.berariah.ro/upload_pics/harta-sala-abc.jpg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top