Noutăți și comunicate

Bilete suplimentare pentru concertul The Cranberries la Bucuresti

16 iulie 2010
Bilete suplimentare pentru concertul The Cranberries la Bucuresti
Bilete suplimentare pentru concertul The Cranberries la Bucuresti
Va reamintim ca marti, 20 iulie 2010, trupa The Cranberries va sustine un concert in premiera in Romania intr-un eveniment maca Events. Ca urmare a cererii din partea publicului, biletele la Tribuna Oficiala la concertul The Cranberries au fost suplimentate. De astazi, fanii trupei irlandeze pot gasi in reteaua Eventim bilete la categoriile: Gazon B (120 lei), Tribuna Oficiala (170 lei) si Gazon A (190 lei). Concertul este organizat de Events si prezentat de Redd's.

Trupa mai are doar doua orase de vizitat inaintea Romaniei: Wiesen si Ostrava. Irlandezii vor sosi in Bucuresti cu cateva zile inainte de concert si vor pleca imediat dupa el catre Turcia, urmatoarea destinatie pe harta turneului lor. Concertul de la Zone Arena va incepe la ora 20:30. Accesul spectatorilor in incinta locatiei este permis incepand cu ora 18:30.

Ca urmare a suplimentarii biletelor, configuratia sectoarelor din Tribuna Oficiala a fost modificata. Harta atasata. Intrarea in incinta complexului Zone Arena se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin doua puncte de acces separate. Variantele oferite de mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu sau Statia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. Pentru cei care n-au aflat din timp de mutarea concertului de la Stadionul Arcul de Triumf (locatia initial anuntata) la Zone Arena, vor exista autobuze care vor oferi transport gratuit de la vechea locatie la cea noua, in intervalul orar 18:00 20:30.

Sub platforma "Too tasty for men!", Redd's este sponsorul principal al concertului pe care mii de fani, dar mai ales fane, il asteapta in aceasta vara. Fanii trupei sunt asteptati la un show de rock alternativ de cea mai buna calitate, cu influente indie, Irish folk si rock celtic, aromat cu bere fresh cu gust natural de lamaie si condimentat cu multe surprize "Too Tasty For Men", oferite de Redd's.

Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara. In ziua concertului, biletele vor putea fi cumparate de la intrarea in Zone Arena.

Parteneri media: Radio Guerrilla, UTV, Sapte Seri, Romania Libera, Tabu, Autoexpert, Men's Health, Playboy, Elevate, Indoor Media, News Outdoor, OOPS Media, Ring, Kamikaze, Mediafax, Flu.ro, Iconcert.ro, Apropo.ro, Port.ro, Metalhead.ro, Hotcity.ro, Metropotam.ro, Hotnews.ro. Parteneri: Media Image, ROI Media, Getmusic.ro, MediaLOOK, Comunicatedepresa.ro.

Sursa : Events, www.events.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă