Noutăți și comunicate

Bilete la pret redus in luna iulie la concertul In Flames de la Arenele Romane

5 iulie 2011
Bilete la pret redus in luna iulie la concertul In Flames de la Arenele Romane
Sâmbătă, 1 octombrie 2011, renumita formație suedeză In Flames va concerta la Arenele Romane din București.

Biletele concertului se găsesc în reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Carturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro.
Luna iulie este ultima lună în care fanii mai pot achiziționa bilete la prețul de 75 lei la mult așteptatul concert In Flames. Incepând cu 1 august 2011, prețul biletului va fi 85 lei.

Iubitorii genului de muzică melodic death metal au șansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames îl va susține cu ocazia lansării în luna iunie a celui mai recent album al lor, "Sounds of a playground fading", care se bucura deja de un enorm succes.

Inființată în anul 1990, In Flames a vândut peste 2,5 milioane de albume în lumea întreagă și a câștigat numeroase premii: patru Grammis, Best International Band obținut la gala Metalhammer Golden Gods și Best Hard Rock pentru albumul "A Sense of Purpose".

Considerată una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscută datorită unor piese precum  "Come clarity", "Take this life" și "The jester race".

 
Un concert organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top