Noutăți și comunicate

Bilete la pret promotional pentru Maximum Rock Festival

7 august 2015
Bilete la pret promotional pentru Maximum Rock Festival
15 si 18 octombrie 2015 la Club Colectiv din Bucuresti, respectiv 16 si 17 octombrie 2015 la Arenele Romane, va avea loc Maximum Rock Festival 2015, unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania, care isi propune sa prezinte publicului autohton si international 4 zile de concerte exceptionale, sustinute de 25 de formatii printre care: Epica, Annihilator, SepticFlesh, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena etc.



Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar luni (10.08.2015) este ultima zi in care se mai pot achizitiona bilete la pretul promotional de 89 lei.
Un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment.

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete - disponibile numai prin http://www.AmBilet.ro (varianta print at home) si la sediul Maximum Rock Romania. Atentie, luni (10.08.2015) este ultima zi in care se mai pot achizitiona bilete la acest pret promotional!
99 lei (22, 5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin http://www.AmBilet.ro (varianta print at home), la sediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas ) pentru variant bilete fizice.
110 lei (25 euro) urmatoarele 500 de bilete
125 lei (28, 5 euro) restul biletelor
135 lei (30, 5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56, 5 euro) bilete VIP - 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai http://www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top