Noutăți și comunicate

Bilete la On Air Music Awards sunt disponibile doar prin Reteaua Eventim

22 martie 2013
Începând din 21 martie 2013, Rețeaua Eventim distribuie un număr limitat de bilete la cea mai exclusivistă gală a showbiz-ului authoton. On Air Music Awards va avea loc în data de 15 aprilie 2013 la Teatrul Național din București, premiind toate categoriile de profesioniști care activează în Industria Muzicală Românească, într-un spectacol grandios, la standarde internaționale. Intrarea se va face pe bază de invitație, singura excepție fiind reprezentată de cele 100 de bilete ce sunt disponibile începând de azi prin Rețeaua Eventim.

ON AIR MUSIC AWARDSCei care doresc să ocupe cele 100 de locuri VIP trebuie să plătească echivalentul în lei a sumei de 100 de euro. Motivul pentru care a fost stabilit acest preț nu ține cu prioritate de numărul limitat de locuri sau de dimensiunea premium a evenimentului, ci de latura sa caritabilă: fondurile obținute prin vânzarea celor 100 de bilete vor fi utilizate pentru achiziționarea de instrumente muzicale ce vor fi donate unuia dintre liceele de muzică din București.

Organizatorul On Air Music Awards, Star Management, a anunțat primele nume ale artiștilor care vor concerta în seara galei: Vița de Vie, Vunk și Electric Fence, cărora li s-au adăugat Corina, HI-Q, Andra, Lala Band și Alina Manole. Alte nume li se vor alătura în curând.

Biletele pot fi cumpărate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/on-air-music-awards-bucuresti-teatrul-national-310720/event.html.


Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă