Noutăți și comunicate

Bilete cu pret redus la turneul “Din nou impreuna” - Cristi Minculescu si Iris

13 august 2015
Bilete cu pret redus la turneul “Din nou impreuna” - Cristi Minculescu si Iris
Incepand cu 18 septembrie 2015, Cristi Minculescu și Iris pornesc, într-o lună, în turneul “Din nou împreună” prin 14 orașe din țară, plus un concert la Chisinau. Turneul se va încheia cu un show de mare anvengură la Sala Polivalenta din Bucuresti, in data de 15 octombrie 2015.



Biletele s-au pus deja în vânzare, iar până pe 22 august 2015 sunt în perioada de pre-sale și au reduceri de la 20 până la 40 de lei.

Acestea pot fi cumpărate online de pe site-ul http://www.iabilet.ro, cât și în rețeaua iabilet (Magazinul Muzica, Rețeaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Moșilor, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara).



După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat mulțimile la peste 5000 de concerte, Cristi Minculescu și trupa Iris s-au reunit, pregătindu-se pentru un turneu național, “Din nou împreună”, despre care solistul mărturisește:

“Am emoții de fiecare dată când intru pe scenă. Nu cred că există artist care să nu aibă emoții, lucrezi cu sufletul. Noi vrem să ducem împreună mai departe numele de IRIS, dar e o flacără întreținută numai de voi, suporterii nostri! Cu toții înțelegem acest turneu ca pe un nou început și vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun...cântece mai vechi și mai noi...și recunoștința noastră”, încheie Cristi Minculescu.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top