Noutăți și comunicate

Beverly McClellan va deschide concertul Steve Vai de la Bucuresti

3 octombrie 2012
Beverly McClellan va deschide concertul Steve Vai de la Bucuresti
Dupa cum stiti, Steve Vai ca concerta la Sala Palatului in data de 1 noiembrie 2012. Beverly McClellan este artista pe care Steve Vai a ales-o pentru a canta in deschiderea show-urilor sale de promovare a noului album, The Story of Light. Finalista in prima editie a concursului The Voice din Statele Unite, Beverly va ajunge si la Bucuresti, pentru concertul ce va avea loc in data de 1 noiembrie 2012 la Sala Palatului, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Dupa participarea sa in cadrul emisiunii americane The Voice, unde a ajuns pana in marea finala, Beverly McClellan a devenit din ce in ce mai cunoscuta, vocea fiindu-i adesea comparata cu cea a unor artiste celebre precum Etta James, Janis Joplin sau Bonnie Raitt. Cel mai recent album lansat de Beverly McClellan se numeste "Fear Nothing", este al cincilea din cariera sa insa primul lansat cu ajutorul unui label, intregul material prezentand-o la adevarata sa maturitate profesionala, o artista completa, o compozitoare desavarsita. Albumul a fost inregistrat la studioul House of Blues din Los Angeles alaturi de producatorul David Z., cel care a mai lucrat de-a lungul timpului cu artisti precum Prince, Billy Idol sau Buddy Guy, fiind extrem de bine primit de public. In 2011, materialul s-a clasat in Top 10 Blues Albums pe Itunes, fiind considerat una dintre cele mai reusite colectii de piese blues rock lansate in decursul anului trecut.

Recent, Beverly McClellan a fost invitata de Steve Vai sa-l insoteasca in cadrul noului sau turneu, acesta declarandu-se unul dintre cei mai mari fani ai ai artistei: "Cand am vazut-o prima data cantand live am fost pur si simplu hipnotizat. Are o voce foarte puternica pe care stie sa o controleze intr-o maniera extrem de tehnica si totodata foarte naturala, incat piesele curg foarte usor, firesc. Este un performer fantastic, un fel de pasare rara, exotica, ce isi deschide aripile catre toata lumea oferind un spectacol fabulous". Beverly va canta in deschiderea concertelor Steve Vai din Europa, inclusiv in Romania, show-ul fiind programat pe 1 noiembrie, la Sala Palatului.

Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 90, 125, 165, 210, 265 lei, putand fi achizitionate prin comanda online, de pe site-ul http://www.Myticket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului.


Evenimente recomandate

Top