Noutăți și comunicate

Berserkers si Saddayah canta pe alaturi de Eufobia in Quantic Pub2

4 aprilie 2016
Berserkers si Saddayah canta pe alaturi de Eufobia in Quantic Pub2
Vineri, 8 aprilie 2016, la show-ul Eufobia din Quantic Pub2 participa di trupele Berserkers si Saddayah.

Pretul unui bile teste de 15 lei.



Eufobia | Death Metal (BG)

https://www.youtube.com/watch?v=1XMNXJmv7Q0

Eufobia este una dintre cele mai longevive si valoroase trupe din aria de metal extrem a Bulgariei. Numele trupei a fost ales din greaca veche si se traduce ca “frica de bine”. Trupa nu si-a schimbat niciodata componenta de la infiintare. Eufobia a capatat o experienta masiva cand vine vorba de show-uri live, cantand in multiple turnee prin Europa. De-a lungul anilor, trupa a cantat alaturi de DARK TRANQUILLITY, ARCH ENEMY, VADER, IMMOLATION, ONSLAUGHT, GORGOROTH, MALEVOLENT CREATION, SINISTER, KEEP OF KALESSIN, E-FORCE, AGATHOCLES, BROKEN HOPE, NEGURA BUNGET, SUICIDAL ANGELS pe langa o multime de trupe excelente din underground.

Site oficial: http://www.eufobia.com/



Berserkers | Thrash Metal (RO)

https://www.youtube.com/watch?v=KU8YH-h_qO0

Una dintre cele mai active trupe ale noului val de thrash metal din Romania, Berserkers au castigat teren foarte rapid in acesti ani. Trupa si-a lansat acum un an de zile primul album, intitulat “World War III” si sunt pregatiti pentru o noua intalnire cu fanii pe 8 aprilie 2016.



Saddayah | Blackend Death Metal (RO)

https://www.youtube.com/watch?v=WcKwdjPnslU

Saddayah reprezinta o noua aparitie pe aria extrema a undergroundului. Activi pe scena de la finalul lui 2014, trupetii au ales sa imbine death metalul cu influente de black metal. Saddayah va lansa in curand primul album: “Apopheny of Life”.

Concertul este organizat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top