Noutăți și comunicate

Berserkers, Dark Fusion si Saddayah alaturi de Skeletonwitch in Colectiv

20 aprilie 2015
2-Berserkers_Dark_Fusion_si_Sad_ddKOdBusK.jpg

Trupa Skeletonwitch (SUA) revine in Europa in cadrul turneului "Hell's Has Arrived Over Europe". Turneul va ajunge si in Romania in data de 5 mai 2015 la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub, respectiv 6 mai 2015 la Bucuresti in Club Colectiv.

Pentru concertul de la Bucuresti alaturi de Skeletonwitch pe scena din Colectiv vor urca Berserkers, Dark Fusion si Saddayah.





Berserkers - https://www.facebook.com/berserkersthrash

Trupa de Thrash Metal bucuresteana baietii vor prezenta stilul rapid si agresiv de thrash cu piesele de pe noul album, World War Iii.



Dark Fusion - https://www.facebook.com/DarkFusionRomania/

Trupa a luat fiinta la inceputul anului 2010.Trupa a sustinut o serie de concerte in Romania si Ungaria.

Cu un stil nou pentru piata din Romania, riff-urile de chitara si bass scot in evidenta elementele death metal, in timp ce sample-urile si drum machine-ul imprima accentul industrial asupra pieselor trupei.



Saddayah - https://www.facebook.com/SaddayahBand

Cea mai tanara trupa prahoveana, si-a inceput activitatea live la sfarsitul anului 2014. Baietii vin cu un stil in care predomina death metal-ul si black-ul, dar si cu imbinari de alte genuri. Dupa un sir de concerte, trupa prinde avant, si doreste sa aduca ceva nou pe scena din Romania.



2-Berserkers_Dark_Fusion_si_Sad_yOVVny61Rx.jpg
Skeletonwitch vor concerta pentru prima data la Bucuresti, urmand ca acestia sa isi promoveze ultimul material de studio 'Serpents Unleashed', lansat in 2013 prin casa de discuri Prosthetic Records.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos la pretul de 30 Ron.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top