Noutăți și comunicate

BENETONE Cover Band a implinit 1 an

14 noiembrie 2010
BENETONE Cover Band a implinit 1 an
Acum un an erau Porro, Mircea, Alex si Thomas, 4 tineri talentati care aveau in comun pasiunea pentru muzica de calitate si dragostea pentru classic rock. Astazi sunt BENETONE Cover Band. S-au schimbat multe intr-un an de zile pentru baietii de la BENETONE: concerte din ce in ce mai dese, melodii si noi provocari, interviuri, evenimente. Ce au realizat baietii de la BENETONE in anul ce a trecut? Cum au reusit sa creasca si sa se dezvolte si ce planuri de viitor au?

BENETONE Cover Band la 1 an.
La doar 1 an de zile de la infiintare, BENETONE Band a sustinut pana in prezent 8 concerte in cluburile bucurestene si a cantat la diferite evenimente: de la petreceri private si petreceri corporate pana la scoli de vara si evenimente caritabile.

Cum a inceput totul?
In urma cu un an, Alex Porro, solist vocal al formatiei BENETONE, a hotarit sa paraseasca formatia universitatii in care activa si sa puna pe picioare propria sa trupa. I-a contactat pe Mircea, Alex si Thomas si au decis ca este timpul sa plece impreuna pe acest drum, nestiind cu siguranta ce va urma si fiind uniti de o prietenie puternica si de pasiunea pentru muzica live de calitate si classic rock.

Din sala de repetitii in lumina reflectoarelor.
Au inceput sa lucreze melodiile proprii intr-o sala de repetitii ascunsa intr-un colt de Bucuresti si au reusit prin talent si determinare, prin munca si incredere in misiunea lor. Dupa cateva luni de repetitii intense, s-au hotarit ca sunt pregatiti sa apara pe scena asa ca au contactat-o pe Irina Scarlat, prietena buna cu ei; ea a crezut in ei si a devenit PR-ul formatiei, pozitie pe care o ocupa si in prezent.
"I-am cunoscut pe Mircea si pe Porro la o scoala de vara in a carei incheiere au cantat si stiam ca sunt talentati. Cu toate astea, cand m-au sunat sa ma intrebe daca ii pot ajuta cu organizarea unui concert, nu stiam ce sa raspund Lucrurile s-au schimbat dupa ce am participat la prima repetitie a lor. Dupa ce i-am auzit, am inteles ca merita sa fie ascultati de public, pentru ca sunt deosebiti si transmit trairi intr-un mod exceptional. Astazi, BENETONE Band face parte din mine", ne spune Irina, PR-ul lor.

Cum au evoluat? Au aparut pentru prima data in fata publicului pe 5 mai, la Jukebox Club si au depasit cu mult asteptarile celor prezenti la eveniment; l au continuat sa faca ceea ce stiu cel mai bine: sa cante si sa interpreteze intr-un stil personal unic melodiile classic rock pe care le iubesc. Au concertat la 2-3 saptamani in Bucuresti si au reusit sa isi aduca publicul la evenimente chiar si in miezul verii, atunci cand lumea era in vacanta si prefera terasele si plajele. La doar 1 luna de zile de cand au aparut pe scena, au interpretat in premiera prima lor melodie, "The Girl in the Sun", versuri si muzica Mircea Becherescu (lead guitar BENETONE Band). Mojo, Spice, Fabrica sunt doar cateva exemple de cluburi unde baietii au concertat de-a lungul timpului.

"Am plecat la drum fara sa avem experienta scenei, fara sa avem instrumentele necesare si sperand sa putem face in continuare ceea ce ne placem: sa cantam si sa o facem bine. Se pare ca am reusit sa intrecem asteptarile tuturor si ne dorim sa ne depasim in permanenta in primul rand pe noi insine. Facem ceea ce facem cu pasiune si devotament, din dragoste pentru muzica de calitate si pentru ascultatorii nostri. Si asta se vede pentru ca reusim sa transmitem trairi, sentimente intense, sa ridicam oamenii in picioare si sa ii facem sa vibreze la unison pe ritmurile de classic rock pe care le interpretam." ne spune Alex Porro, solist vocal al BENETONE Band.

Astazi, BENETONE Band promite "the classic rock experience" celor care vin la concerte sa ii asculte. Si uitandu-ne la modul in care sunt primiti de catre public, ne putem da seama cu usurinta ca ofera exact ceea ce promite.

Planuri de viitor? Unde? Cum? Cand?
Ce planuri de viitor au baietii de la BENETONE Band? Sa cante... cat mai des si in cat mai multe locuri, sa se faca auziti si sa arate lumii intregi ceea ce pot! In lunile care urmeaza, baietii sunt foarte aglomerati... Concerte, petreceri private si petreceri corporate, baluri si nu in ultimul rand repetitii si piese noi. Si asta pentru ca stiu cu totii ca doar prin munca pot continua sa creasca si pentru ca vor ca prin ceea ce fac sa demonstreze ca muzica de calitate este iubita de catre public si in Romania.

Concertul aniversar al BENETONE Band va avea loc duminica, 14 noiembrie 2010, la club Mojo. Din planurile lor de viitor, baietii ne marturisesc ca vor canta la o petrecere de Craciun in Jukebox Club si ca vor concerta la Balul Ligii Studentilor Romani din Strainatate. "Pentru a afla unde ne puteti vedea in viitor ramaneti aproape. Vom continua sa ne facem ascultatorii sa traiasca alaturi de noi the classic rock experience si ii vom surprinde de la un concert la altul cu un repertoriu extins si noi piese proprii" ne spune Mircea, lead guitar BENETONE Band.

In spatele reflectoarelor si a muzicii de calitate pe care o intepreteaza se ascunde o prietenie puternica si luni de munca in sala de repetitii! Iar talentul, pasiunea si dragostea pentru muzica de calitate se vede in tot ceea ce fac, reusind sa realizeze foarte multe intr-un an de zile, in conditiile in care au plecat de la zero.
Se pare ca pentru BENETONE Band sky is the only limit.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top