Noutăți și comunicate

BENETONE Band – LIVE summer madness la Lou Lou Beach

ANULAT !!!
10 august 2013
BENETONE Band – LIVE summer madness la Lou Lou Beach
Dragii nostri, va anuntam cu regret ca suntem nevoiti sa anulam concertul din seria LIVE Summer Madness de sambata, 10 august, de la LouLou Beach. O inlantuire de evenimente de ultim moment il pun pe solistul nostru in situatia de a fi nevoit sa paraseasca Bucurestiul pentru cateva zile. Ne pare nespus de rau sa nu fim alaturi de voi, la mare, in acest weekend, dar promitem sa recuperam cu mult-mult classic rock pe 31 august. 
Va multumim pentru intelegere si ne vedem la finalul lunii, la LouLou Beach!

Sâmbătă, 10 august 2013, sunteți invitați începând cu ora 23:00 la un concert BENETONE Band în Lou Lou Beach.

Intrarea este liberă.

Pentru că e vară, pentru că adorăm parfumul de vacanță, pentru că ne simțim în elementul nostru doar când atmosfera este incendiară, pentru că iubim marea, pentru că o petrecere pe plajă nu e cu adevărat petrecere până nu gustă din experiența rockului clasic, pentru toate aceste motive și nu numai... vă așteptăm în număr cât mai mare pe 10 august în Mamaia Nord, la Lou Lou Beach!


BENETONE Band a deschis seria de concerte LIVE la mare! Iar cei prezenți la primul concert vă pot confirma că atmosfera a fost una nebună-nebună. Iar sâmbătă, 10 august, de la 23:00 istoria se va repeta. "Summer of '69", "Money for Nothing", "Rebell Yell", "Sex on Fire" si "You Shook Me All Night Long" sunt doar câteva dintre melodiile pe care baieții de la BENETONE le vor face să răsune pe întreaga plajă! Intrarea este LIBERÄ‚!


Te așteptăm alături de noi cu întreaga ta gașcă la concertul LIVE din Lou Lou Beach al BENTONE Band.  It's madness, I tell you! Madness!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top