Noutăți și comunicate

BENETONE Band in Halloween Rock Afterparty la Route 66

2 noiembrie 2013
BENETONE Band in Halloween Rock Afterparty la Route 66
Sâmbătă, 02 noiembrie 2013, vă invităm la un concert rock cu atitudine! Halloween-ul merită un afterparty cum se cuvine și ce altă metodă ar fi mai bună decât o sesiune de costume din piele și rock clasic? În Route 66 (Calea Victoriei, nr. 48-50), de la 22:30, sâmbătă 2 noiembrie se va ține cel mai cool Halloween Afterparty. Băieții de la BENETONE Band vor fi costumați într-un legendar personaj rock și așteaptă de la voi să faceți la fel! Iar pentru că Route 66 admira curajul și originalitatea, cei care vor veni deghizați în starul rock preferat vor primi un shot din partea casei.



Porro, Mircea, Alex și Edi și-au ales deja personajele pentru sâmbătă! Care sunt? Voi va trebui să ghiciți. Urmăriți teaserele care vor apărea pe pagina noastră de Facebook și puteți câștiga o invitație la cel mai rock halloween afterparty! Iar dacă nu veți ghici, vă veți bucura cu atât mai mult de surpriza live, la concert.

Pentru că știm că distracția e mereu mai gustoasă când e împărțită cu prieteni, îți sugerăm să îi iei alături de tine! Pentru rezervări poți suna la numărul de telefon 0735.350.350. Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Ne vedem în Route 66 la Halloween Rock Afterparty"¦ trick or treat?


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top