Noutăți și comunicate

BENETONE Band a celebrat perfomanta in educatie la Route 66

10 octombrie 2013
BENETONE Band a celebrat perfomanta in educatie la Route 66
Pe 5 octombrie întreaga lume sărbătorește Ziua Internațională a Educației. Anul acesta BENETONE Band a avut onoarea de a fi printre cei care organizează ceva deosebit cu această ocazie. De-a lungul celor peste 3 ani de când există, formația s-a implicat în diverse cauze sociale și a organizat mai multe concerte caritabile. Anul acesta BENETONE Band a luat decizia de a alege o cauză în care crede cu tărie și de a face din susținerea și promovarea ei un obicei constant. Pentru noi acea cauză este EDUCAÅ¢IA. De ce? Pentru că, precum spunea și Nelson Mandela, "educația este cea mai puternică armă pe care o putem folosi în a schimba lumea".

Pe 5 octombrie a avut loc primul concert din seria "BENETONE Band susține drumul către performanță". Inițiativa a fost posibilă grație sprijinului și implicării Centrului de Strategii Organizaționale și Leadership al Universității din București (CSOL-UB) și Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București. Oameni minunați ai acestor două instituții, formatori ai unora dintre cei mai promițători studenți, au ajutat în procesul răsplătirii performanței. Pentru că despre asta vorbește inițiativa BENETONE Band: recunoașterea și răsplătirea meritelor acelor tineri studenți care ne onorează în întreaga lume prin rezultatele lor.

Diplomele speciale au fost înmânate studenților George Lixandrescu și Roxana Sîsîn după primele 3 melodii ale concertului. Momentul a fost unul surpriză, cei doi neștiind adevăratul motiv pentru care au primit invitație la eveniment. Profesorul Universitar Dr. Paul Marinescu (Coordonator CSOL-UB) ne-a emoționat cu recunoștința sa pentru implicarea noastră în această cauză și le-a vorbit celor prezenți despre cât de important este să nu uităm de educație. El a predat apoi microfonul doamnei Prodecan Monica Ardeleanu care i-a înmânat diploma lui George, în timp ce Roxana a fost chemată pe scenă de unul din formatorii care a jucat un rol important în viața ei, domnul Profesor Universitar Dr. Sorin-George Toma (coordonatorul cercului AERS - Afaceri Etică și Responsabilitate socială).

Roxana a ținut să preia microfonul și să împartă cu toată lumea uimirea, emoția, recunoștința și, mai ales, promisiunea că acest gest nu va fi uitat și că devotamentul ei față de performanța în educație este abia la începutul drumului. Dacă echipa BENETONE Band nu era deja destul de emoționată, Cătălin Grădinaru (asistent doctorand la Universitatea din București, unul dintre oamenii-cheie în realizarea acestei inițiative și un fan redutabil al trupei) le-a înmânat băieților și celor din staff-ul BENETONE (PR, sunet) altfel de diplome"¦ Să zicem că nu știam până acum ce zâmbete ștrengare pot avea caricaturile noastre. J

Până după ora 3 AM au fost 3 set-uri de rock clasic, două invitate speciale (studente și ele ale Universității din București și foarte talentate) - Georgiana Drăgulănescu ("What's up", "Hit The Road Jack") și Teodora Sima ("If I ain't got you", "Proud Mary"), o mireasă furată, multe aplauze, multă vitalitate și zâmbete pe măsură. Puteți vedea mai multe fotografii aici și puteți urmări detalii despre evoluția inițiativei pe pagina noastră de Facebook.


Mulțumim tuturor celor care au răspuns inițiativei noastre și au venit sâmbătă, 5 octombrie, în Route 66, să susțină această cauză. Sperăm să îi avem alături și în continuare. Mulțumim Universității București, în special Centrului de Strategii Organizaționale și Leadership al Universității din București (CSOL-UB) și Facultății de Administrație și Afaceri, mulțumim Route 66 și mulțumim tuturor partenerilor media care au răspuns prompt apelului nostru. Dar, mai ales, mulțumim tinerilor minunați care ne motivează să luptăm pentru această cauza. Precum obișnuim să vă spunem des"¦ You rock!

Sursa : Benetone Band


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top