Noutăți și comunicate

Belphegor (Austria) la Rockstadt Extreme Fest 2014

4 februarie 2014
Belphegor (Austria) la Rockstadt Extreme Fest 2014
Trupa Belphegor, nume cult al scenei death/black europene, este cea mai recenta confirmare pentru editia din acest an a Festivalului Rockstadt Extreme, ce va avea loc in perioada 14 - 16 august 2014 la Rasnov.

Prezenta oculta si misterioasa, Belphegor detine suprematia de segmentul death/black inca de la lansarea legendarului album de debut "The Last Supper" (1995). Abilitatile tehnice demne de toata atentia, compozitia sofisticata si versurile din care nu lipsesc incantatiile demonice si blasfemiile sunt elementele care mentin trupa in topul preferintelor iubitorilor genului si asigura muzicienilor statutul de stapani absoluti ai artelor intunecate.

Showul din Romania face parte dintr-o serie limitata de aparitii selecte. Spectacolul va beneficia de o productie inedita ce va intregi din punct de vedere vizual simbolica dezlantuire a fortelor raului.
http://youtu.be/gkSOpmchJiMRockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 - 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
- 1 ianuarie 2014 - 13 iulie 2014: 130 lei
- 14 iulie - 16 august 2014: 150 lei

Categoria Vip Backstage - 250 lei - acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.Obituary (Sua), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor "80, Sodom (Germania), pionierii thrashului teutonic, Katatonia (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si Rotting Christ (Grecia), legenda elena a scenei black metal, The Exploited (Uk), legenda britanica a genului punk, sunt celelalte nume deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Pana in acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: The Agonist (Canada), Dagoba (Franta), Mors Principium Est (Finlanda), Grandexit (Suedia), Eryn Non Dae (Franta) si Born From Pain (Olanda).
Belphegor (Austria) la Rockstadt Extreme Fest 2014 Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.