Noutăți și comunicate

Behemoth - castigatorii Golden Gods Awards vin la Rockstadt Extreme Fest

17 iunie 2014
Behemoth - castigatorii Golden Gods Awards vin la Rockstadt Extreme Fest
Aseara la Londra s-au decernat premiile anuale Golden Gods 2014, acordate de celebra publicatie Metal Hammer. Trupa poloneza Behemoth a castigat ravnitul trofeu la sectiunea "Best Album Of The Year" pentru "The Satanist", material discografic lansat in 2013.



"The Satanist" este in acest moment considerat drept unul din cele mai importante si marcante albume metal din ultimii ani, o declaratie muzicala si conceptuala notata cu punctaj maxim de catre toate publicatiile de specialitate si nu numai. Este unul din putinele albume care a primit o recenzie in celebrul cotidian The Guardian.

Referindu-se la acest album, Nergal - solistul Behemoth a spus ca: "reprezinta nevoia noastra nemuritoare de eliberare si iubirea pentru libertate in toate aspectele vietii.

Show-urilor Behemoth sunt adevarate demonstratii de vointa de neclintit, determinare si forta viscerala. Publicul prezentla RockstadtExtremeFest va fi martor la un festin brutal, primitiv si demonic, presarat cu imnuri eretice izvorate parca din adancurile iadului.

Prin prezenta trupei Behemoth pe afisul editiei din acest an, singurul festival de metal extreme din Romania isi consolideaza reputatia de eveniment in cadrul caruia publicul din tara noastra are sansa sa vada cele mai apreciate trupe de gen ale momentului. Anul trecut formatia franceza Gojira, a dobandit trofeul pentru "Best Live Band, " in cadrul Metal Hammer Golden Gods Awards, apoi a sustinut primul concert din Europa de est tot pe scena Rockstadt Extreme.



Afisul Rockstadt Extreme Fest 2014 reuneste deja peste 20 de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem: Behemoth (Polonia) - varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, Obituary (Sua), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor "80, Sodom (Germania), pionierii thrashului teutonic, Katatonia (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, Rotting Christ (Grecia), legenda elena a scenei black metal, The Exploited (Uk), figura emblematica a genului punk. Line-up-ul festivalului mai este completat de: Skeletonwitch (Sua), Misery Index (Sua), Dordeduh (Ro), Belphegor (Austria), The Agonist (Canada), Mors Principium Est (Finlanda), Grandexit (Suedia), Eryn Non Dae (Franta), Born From Pain (Olanda), Fleshgod Apocalypse (Italia), Arsonists Get All The Girls (Sua), Infected Rain (Republica Moldova), Indian Fall (Ro), Kultika (Ro), Code Red (Ro), Hteththemeth (Ro) si The Dignity Complex (Ro)

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
- Pana pe 13 iulie 2014: 130 lei
- 14 iulie - 16 august 2014: 150 lei
- Suplimentare Vip Backstage -250 lei. Biletele Vip ofera: acces backstage si tricoul festivalului

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Bilete.ro, Blt.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Pentru informatii si update-uri constante vizitati:

http://www.rockstadtextremefest.ro/ si https://www.facebook.com/pages/Rockstadt-Extreme-Fest/159000234249419


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top