Noutăți și comunicate

Beauty and the Rat lanseaza Unborn - albumul de debut

26 februarie 2016
Beauty and the Rat lanseaza Unborn - albumul de debut
Vineri, 26 februarie 2016, trupa Beauty and the Rat isi lanseaza primul album din cariera in cadrul festivalului Rock'n'Iasi Winter Edition 2016. Evenimentul se va desfasura in sala Gaudeamus de la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, in deschidere fiind trupele Nightmarion, Inside si Driftwood. Spectacolul incepe la ora 19:00.Intitulat "Unborn", discul a fost inregistrat in cursul anului 2015 la Studioul de Baza din Iasi. Mixarea si masterizarea au fost realizate atat la Studioul de Baza, cat si la Blue Cat Studio din Bucuresti, in perioada 2015-2016, inginer de sunet si producator fiind Vladimir Ivanov (Pinholes, The Brad Pits). Conceptul artistic al albumului a fost realizat de trupa Beauty and the Rat, in colaborare cu fotograful Ciprian Sandru.

Albumul contine 13 piese in limba engleza, prin intermediul carora situatii mai mult sau mai putin inedite, ganduri, sentimente, dorinte, trairi intense din viata de zi a oricaruia dintre noi ajung la cel care asculta. Compozitia apartine integral membrilor trupei, Alex Iosipescu (voce, chitara), Alex Balaita (chitara), Emanuel Filip (bas), Codrin Murariu (tobe). In timp ce Emanuel Filip a activat in renumita trupa ieseana Acvila, Codrin Murariu a facut parte din mai multe trupe iesene, precum RAVA, Skepsis, Multimea Vida, Endorphin, sau Lunchbox, proiectul iesean al lui Andrei Hategan (The Amsterdams, We Singing Colors).

"Unborn" beneficiaza, in egala masura, de participarea Dianei Mertic la violoncel si a lui Ciprian Golimbiovschi (Aamon) la voce.

Bucurandu-se de sprijinul logistic al Casei de Cultura a Studentilor, prin domnul Adrian Caliman, Beauty and the Rat va asteapta pe 26 februarie intr-un spatiu potrivit trairii si eliberarii energiilor acumulate la final de anotimp, promitand un spectacol antrenant si de calitate, pe masura unui concert de lansare de album.Noi spectacole pe teritoriul tarii in sprijinul acestei lansari vor fi anuntate in curand.
Mai multe detalii la http://www.facebook.com/beautyandtherat


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top