Noutăți și comunicate

Basistul trupei WARRIOR a decedat

12 mai 2021
Basistul trupei WARRIOR a decedat
Muzicianul veteran din California de Sud, Rob Farr, cel mai bine cunoscut ca basist pentru trupa WARRIOR, a încetat din viață la vârsta de 58 de ani. Farr a murit liniștit în somn și a fost găsit mort duminică, 9 mai, după ce a cântat ultima oară cu trupa sa Radio 80'st cu 2 nopți mai devreme la The Kraken, din Cardiff-by-the-Sea CA vineri, 7 mai.

Colegul de trupă al lui Farr, bateristul Dave DuCey (RHINO BUCKET, WARRIOR), a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook:
Sunt în șoc. Prietenul meu Rob Farr a decedat ieri. Am cântat împreună într-o formație timp de 8 ani (National Dust) și este greu de crezut că este adevărat. Am cântat împreună în Sturgis în '06 și '07 și nenumărate alte concerte.. Am cântat împreună la Festivalul Bang Your Head din 2009 în Germania și Rocklahomathe în același an, cu Warrior. Am cântat împreună la Festivalul Keep It True din Germania cu Warrior în 2014. Am înregistrat 2 albume cu el în National Dust („The Road Is My Home” și „National Dust III”) și un album cu Warrior („The Wars Of Gods” Și bărbați) în 2004. A avut întotdeauna un zâmbet imens, frumos, i-a plăcut să cânte la chitara bas și a avut o adevărată dragoste pentru muzică. I se va simți dorul. Odihnește-te în pace, Rob !!


Farr a crescut în epoca San Fernando Valley din Los Angeles, dar era rezident în Oceanside CA la momentul morții sale. A început să cânte în trupe de la vârsta de 13 ani și a făcut parte din agitația L.A. music ca membru al pionierilor thrash DÉTENTE, HIT & RUN și TIGER ROSE. S-a alăturat trupei WARRIOR pentru cel mai recent album al trupei, „The Wars Of Gods And Men”, care a avut ca voce principală pe Marc Storace din KROKUSon, și ulterior a înregistrat trei albume cu rockerii motociclisti NATIONAL DUST între 2005 și 2012.

Războinic - „Lupta pentru Pământ” Rocklahoma 2009:
https://www.youtube.com/watch?v=pttdEJGYdoM
National Dust - videoclip „Rock Me”:
https://www.youtube.com/watch?v=EGJE92yqmJE


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top