Noutăți și comunicate

Basistul și compozitorul principal Aria lansează primul single solo

3 decembrie 2021
Basistul și compozitorul principal Aria lansează primul single solo
Russian Dream” este primul single solo al lui Vitaly Dubinin. Din 1987, Dubinin a lansat frecvent muzică în calitate de basist, vocalist și compozitor principal al celei mai de succes trupe de heavy metal din Rusia, Aria. Single-ul îl arată pe Dubinin urmând o direcție oarecum diferită față de trupa sa principală, dar piesa este încă ferm înrădăcinată în muzica grea. Single-ul va fi urmat de albumul solo de debut al lui Dubinin în primăvara lui 2022.

În mult timp în care am scris muzică, am scris o serie de cântece care nu se potriveau pentru Aria”, explică Dubinin. „Îmi doream de mult să le înregistrez, ca să nu se piardă, dar cumva nu puteam să încep să o fac. Când, în primăvara lui 2020, s-a anunțat un blocaj la nivel mondial, mi-am dat seama că nu va exista altă astfel de ocazie și am decis să încep să lucrez la albumul meu solo.


(2)basistul-si-compozitorul-principal-aria-lanseaza-primul-single-solo_9bcb26.jpg
La „Russian Dream”, Dubinin este însoțit de chitaristul Grand Courage, Mikhail Bugaev, o figură cheie a scenei heavy metal din Rusia, care a intervenit și la câteva concerte Aria în 2014, precum și de toboșarul Zakk Hemma. Solo-ul de chitară a fost interpretat de Sergey Mavrin, care a cântat la chitară principală pe albumele clasice ale Ariei de la sfârșitul anilor optzeci și începutul anilor nouăzeci și de atunci și-a făcut o carieră solo de succes. Dubinin însuși a înregistrat basul și se dovedește a fi un cântăreț puternic.

„Russian Dream” este disponibil pe toate serviciile de streaming din 26 noiembrie.

Apple Music: https://apple.co/3FGxprI
Spotify: http://open.spotify.com/album/5T7iRrvkZ3UIBPHYXkGcZ7
Sontrack: https://sontrack.ru/album/3424

Videoclipul melodiei este disponibil pentru vizionare pe canalul de YouTube al lui Dubinin.
https://youtu.be/SFyWkHUOpqs


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top