Noutăți și comunicate

Basarabia Metal Party în Club Quantic - Harmasar și Alister Mars

16 august 2019
Basarabia Metal Party în Club Quantic - Harmasar și Alister Mars
Trupele Harmasar și Alister Mars vor susține un concert în Club Quantic din București, vineri, pe 16 august 2019, în cadrul Basarabia Metal Party. Accesul publicului se face de la ora 19:00.


Detalii bilete

15 lei - acces general - earlybird - doar primele 50 bilete
AmBilet.ro: http://bit.ly/2yJHe7S
iaBilet.ro: http://bit.ly/2ZJedFn
20 lei - acces general presale - până pe 15.08.2019 inclusiv
30 lei - acces general - doar în ziua evenimentului, 16.08.2019



Acest eveniment va fi un eveniment caritabil, așa că toți banii obținuți din vânzarea biletelor se vor dona pentru o cauză nobilă: "Ajută-l pe tatăl lui Alin să ducă o viață normală!"
Părinții lui Alinesku Wan au nevoie de ajutorul lui și al vostru!

După un accident vascular, stenturi la carotidă și inimă, tatăl lui Alin are acum nevoie urgentă de transplant renal având amândoi rinichii polichistici cu funcționalitate sub 10%, stadiu final. Mama lui Alin este compatibilă și poate să îi doneze un rinichi.

Un om extraordinar, Doctorul Bogdan Moldovan, poate efectua operația de transplant la Spitalul Sf. Constantin din Brașov, procedura costând 30.000 euro. Orice ajutor, atât financiar cât și simpla distribuire a acestui mesaj, poate duce către un final fericit, tatăl lui Alin putând să aibă o viață normală.

Donațiile pot fi făcute prin intermediul platformei Facebook aici: https://www.facebook.com/donate/2507921939266876/2966047753466429/ sau prin conturile de mai jos:
IBAN RON: RO20BRDE080SV80331050800
SWIFT: BRDEROBU
Titular: Stefanescu Alin Tudorel
Banca: BRD AG Eagle Eagle

IBAN Euro: RO16BRDE080SV80331130800
SWIFT: BRDEROBU
Titular: Stefanescu Alin Tudorel
Banca: BRD AG Eagle Eagle


Informații despre Harmasar

Trupa fost fondată de toboșarul Mircea în 2012, lansându-se pe scenă în 2013, când trupei s-au alăturat solistul Max, basistul Ștefan și naistul Pavel, chitaristul Dan a intrat în trupă la scurt timp după asta. Stilul muzical a fost inspirat din trupele atât nordice Korpiklaani, Fintroll, Amon amarth cât și trupa autohtonă Bucovina. Primul album intitulat "Din Pământ" a fost lansat în 2016 și cuprinde piese care țin atât de trecutul nostru istoric glorios cât și prezentul plin de mârșăvie și vicii, și îndeamnă generația de acum să nu uite de unde a venit și să se gândească la drumul ei în viață. Mai sunt puține concerte în această vară, după care, când se lasă frigul trupa va merge să înregistreze un material nou care va fi lansat la primăvară și va reveni în fața fanilor in cadrul unui turneu de promovare.


Informații despre Alister Mars

O trupă nouă din Republica Moldova care abordează genul Industrial Metal.
Cu toate că trupa a lansat doar un demo EP "Unbroken" şi două single-uri ("High" și "Saint?"), trupa a reuşit să cucerească publicul când a câștigat concursul naţional POT Music 2018 din Chişinău, după care a evoluat la Festivalul Seaside din Falun (Suedia), Festivalul MOTOPUPS din Tiraspol și de curand pe scena Rockstadt Extreme Fest unde au reusit sa surprinda publicul cu un show de zile mari!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top