Noutăți și comunicate

Baniciu, Kappl & Lipan prezinta Pasarea Rock la Sala Palatului

25 martie 2014
Baniciu, Kappl & Lipan prezinta Pasarea Rock la Sala Palatului
Marți, 25 martie 2014, sunteți invitați începând cu ora 19:00 la un concert Baniciu, Kappl & Lipan în Sala Palatului.


Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Å¢ăndărică sunt muzicieni prodigioși care, ajunși la vârsta maturității artistice, aleg cu înțelepciune să nu se rupă de trecut, ci să căute în experiența comună a tinereții, puterea și forța de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă. Anul acesta, Baniciu, Kappl și Lipan prezintă Pasărea Rock, cel mai nou proiect muzical al celor trei. Deși s-au mai întâlnit pe aceeași scenă în 2013 la diverse festivaluri sau evenimente muzicale, Baniciu, Kappl & Lipan vor susține concertul de "investire" a trupei Pasărea Rock în data de 25 martie 2014, la Sala Palatului, începând cu ora 19:00. Spectacolul care va dura mai mult de două ore, va fi unul complet: lumini, sunet, scenografie și costume deosebite, și va aduce în fața publicului și invitați speciali.

Cele câteva apariții ca "supergrup" au fost atât de bine primite de public, încât experiența de a cânta în această formulă a devenit certitudine. În 2013, Baniciu, Kappl & Lipan au deschis concertul Deep Puple (Cluj-Napoca), au participat la Festivalul Folk You!, edițiile Vama Veche și București, la spectacolul "Centenar Maria Tănase" din București și au susținut un concert la Târgu Mureș.

Mircea Baniciu este vocea inconfundabilă a Cantafabulelor, Josef Kappl este unul dintre compozitorii de geniu a celui mai titrat album rock românesc al tuturor timpurilor, iar Ovidiu Lipan Å¢ăndărică spiritul viu și energia unui proiect foarte nou și vechi deopotrivă. Fiecare dintre cei trei a dezvoltat ample proiecte individuale, însă involuntar și irezistibil se simt atrași de formula care i-a consacrat. Proiectul este întregit de Vlady Cnejevici - clape, Teo Boar - chitară electrică, Marius Bațu - chitară acustică și backing vocal.

Invitat special: Mani Neumann, supranumit "violonistul diavolului", va condimenta spectacolul cu intervențiile sale diabolice.

Repertoriul stabilit pentru spectacolul de la Sala Palatului include compoziții de pe albumul Cantafabule; hituri din repertoriul lui Mircea Baniciu; piese reorchestrate, ce fac parte din prima operă rock simfonic românească, Meșterul Manole, care a avut premiera mondială la finele lunii noiembrie 2013, la Timișoara. Acestora li se adaugă noi piese rock cu influențe din folclorul universal, compuse special pentru acest proiect și care combină sunetul anilor '70, cu soundul secolului 21, trecând prin filtrul personal al fiecăruia dintre cei trei muzicieni.Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, casa de bilete de la Teatrul Elisabeta - Bdul Regina Elisabeta 45, Arte International - Librăria Eminescu, EuroGSM - București Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrală, lifturile exterioare), EuroGSM - Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - București Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului) și online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Preț bilet: VIP - 195 Ron; Categ 1 - 165 Ron; Categ 2 - 130 Ron; Categ 3 - 90 Ron; Categ 4 - 60 Ron.

Sursa : Vreau Bilet


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă