Noutăți și comunicate

Bad Decisions lansează albumul ”Subnormal” în Manufactura

8 octombrie 2022
Bad Decisions lansează albumul ”Subnormal” în Manufactura
Sâmbătă, 8 octombrie 2022 trupa Bad Decisions își lansează în Manufactura albumul de debut, ”Subnormal”. Intrarea la concert se face de la ora 20:00, iar în deschidere ne delectăm cu timișorenii de la Sweet Wednesday.


Despre Bad Decisions

Bad Decisions este un trio din București, format în 2018 de către Andy Sinboy (Nuggers) și Ovidiu Chihaia (Mes Quins), la care s-a alăturat recent și Ovidiu Bejan (The Amsterdams). Stilul trupei este un post-punk energic la care au adăugat un strop de garage.
Albumul de debut „Subnormal” care se lansează în 8 octombrie conține 12 melodii despre iubire, ură, îndoială, depresie, furie și speranță și este lansat de legendarul label garage-punk Voodoo Rhythm Records din Berna, Elveția. De curând, trupa a lansat si un videoclip pentru pentru piesa Aire Negro.

https://www.youtube.com/watch?v=nd24T1XkcZI


Despre Sweet Wednesday

Sweet Wednesday este o formație de rock alternativ din Timișoara, compusă din Alex Gondoci (chitară), Horațiu Silasi (bas) și David Rogojan (tobe). Muzica lor este influențată de artiști și trupe precum Pixies, XTC, Elliott Smith sau Cardiacs și alcătuită din piese propri și jam-uri.

Sweet Wednesday se reunește pentru un concert local după o pauză de cinci ani dar cu câteva piese noi, pe lângă repertoriul vechi.

https://www.youtube.com/watch?v=RTQHN11tfAc



Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/494560175860922


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top