Noutăți și comunicate

Baba Dochia si Tomma Alistar live in Club Control

19 martie 2015
Baba Dochia si Tomma Alistar live in Club Control
Joi, 19 martie 2015, sunteti invitati de la ora 21:00 in Club Control unde două dintre cele mai incitante proiecte ale scenei alternative românești se reîntâlnesc : Baba Dochia și Tomma Alistar.

Intrare:15 lei. Facebook event



Tomma Alistar este un proiect care poate fi incadrat (si) in zona muzicii electronice, un concept in spatele caruia se afla muzicianul Alexei Èšurcan ( Travka, Alexandrina band, ex - Discoballs).

In show-urile live, Alexei invita pe scena muzicieni talentați, spontani și foarte deschiși catre improvizatie, care vin din alte lumi, fie ca e vorba de jazz, muzica clasica sau experimental.
Joi 19 martie, Alexei va performa alaturi de violonista Raluca Stratulat si Bogdan Gugu.

Desi sound-ul Tomma Alistar este definit de bass, beat si dans, isi fac loc usor si interventiile dulci-nostalgice sau temele simpliste, dar cu caracter.

Varianta de live band isi propune sa scoata automatismul din productiile electronice si sa aduca pe scena naturaletea "cantatului" cu tot cu imperfectiuni.

http://www.facebook.com/tomma.alistar
https://soundcloud.com/tomma-alistar
http://www.youtube.com/watch?v=hPI851WPBbw



Trupa Baba Dochia este un melanj de electronica cu rock live, topindu-se în același vas sintetizatoare, riff-uri grele de chitara, beat-uri organice și sintetice, asezonat pe alocuri cu melancolie și agresivitate.

Formându-se la Sighișoara, Baba Dochia a reținut spleen-ul muzical al micului oraș, îmbrățișând apoi atmosfera vibrantă a Clujului, unde se află acum stabilită.

Lăsându-se influențată de nuanțe muzicale începând de la Team Sleep și Death In Vegas, până la Moderat sau Trentemoller, Baba Dochia își exteriorizează sentimentele printr-un show audio vizual live care induce o călătorie transcendentă, combinația de sunete și efecte vizuale spiralând non stop cu putere crescândă, conducând publicul într-un voiaj din ce în ce mai intens.

Baba Dochia:
Marius Pop - programming, synthesizers, guitars
Leon Lototchi - programming, synthesizers
Andrei Voicu - live drums
Cristian Cânpean - live visuals.

Baba Dochia
în social media:
Facebook: https://www.facebook.com/BabaDochiaMusic
Soundcloud: https://soundcloud.com/baba-dochia

YouTube: http://www.youtube.com/user/BabaDochiaBand


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top