Noutăți și comunicate

Axa Valaha Productions pune in vanzare biletele pentru concertul Ava Inferi

22 martie 2011
Axa Valaha Productions pune in vanzare biletele pentru concertul Ava Inferi
Marti, 22 martie 2011, Axa Valaha Productions pune in vanzare biletele pentru concertul exclusiv pe care trupa portugheza AVA INFERI il va sustine in exclusivitate in Romania pe data de 7 mai 2011, in Wings Club din Bucuresti, alaturi de un al doilea headliner care va fi anuntat in curand.

Astfel, primele 50 de bilete speciale costa doar 35 de lei, primii cincizeci de cumparatori primand de asemenea posterul evenimentului semnat de celebrul Rune Eriksen, cunoscut publicului ca Blasphemer, notoriul chitarist si compozitor al legendarei trupe norvegiene Mayhem, care activeaza de aproape cinci ani alaturi de trupa portugheza.

Ulterior pretul bileteleor va fi de 40 de lei pana in preziua evenimentului, urmand ca la intrare biletele sa coste 45 de lei. Biletele pot fi achizitionate prin Axa Valaha Productions (axa666[at]yahoo[dot]com / tel. 0721.107776) si filiala din Bucuresti a Bestial Records (titus[at]bestial[dot]ro, 0722814991),cu livrare directa in Bucuresti sau prin posta in sistem ramburs oriunde in Romania.

Ava Inferi va sosi la Bucuresti pentru un concert exclusiv, un eveniment cu totul special, care se va desfasura in Wings Club din Bucuresti, pe data de 7 mai 2011.

Trupa a ales Romania pentru a lansa noul album de studio in estul Europei datorita legaturii speciale pe care o are cu tara noastra, de la aparitia ca headliner in cadrul Ost Mountain Fest din 2010, pana la productia ultimului lor single care promoveaza albumul "Onyx", clipul piesei "Majesty" fiind realizat in totalitate in Romania, sub bagheta celui mai cunoscut artist roman din zona metal, Costin Chioreanu.

Concertul Ava Inferi din Romania este un eveniment Axa Valaha Productions, recomandat de Twilight 13 Media.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă