Noutăți și comunicate

Awake The Demons lanseaza albumul “Trials” - un sunet nou in peisajul rock-metal romanesc

1 octombrie 2023
Awake The Demons lanseaza albumul “Trials” - un sunet nou in peisajul rock-metal romanesc
In vara anului 2023, trupa constanteana de metal, Awake The Demons, a lansat primul sau EP intitulat "Trials ". Cu o energie vibranta și o pasiune contagioasa pentru muzica, acesta marcheaza o noua etapa in evolutia trupei si deschide portile unor noi oportunitati de afirmare.

"Trials” este rezultatul unei combinatii inovatoare de acorduri puternice si versuri profunde, EP-ul explorand teme variate, mesajul sau fiind invaluit in metafore ce au ca punct de plecare legenda greceasca a lui Icarus si a tatalui sau, Daedalus.

Cele 8 piese de pe EP au fost create cu o atentie meticuloasa la detalii, fiecare nota si cuvant fiind plasate strategic pentru a purta ascultatorul intr-o calatorie inedita. Fiecare piesa are o identitate unica, pastrand totusi un fir subtil ce le leaga intr-o experienta auditiva coerenta.

"Trials" este o declaratie artistica indrazneata ce aduce un val proaspat de energie in lumea muzicii rock-metal. EP-ul este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar merchandise-ul Awake The Demons poate fi achizitionat in cadrul concertelor sustinute de trupa prin toata tara.

Despre Awake The Demons

Awake The Demons este o formatie ale carei baze au fost puse inca din anul 2016, pasionata de muzica metal, cunoscuta pentru sunetul ei inovator si energizant. Cu membri tineri si talentati si o serie de performante live captivante - participarea la ambele editii ale festivalului May, Be Rock, Seawolves Bike Fest XV, Without Walls Fest #2, concerte alaturi de E-an-na, Hteththemeth, An Theos si Dishonored din Bulgaria sau cele sustinute pentru lansarea EP-ului in Constanta, Iasi si Cluj si altele - ei continua sa cucereasca inimile ascultatorilor si sa surprinda audienta la fiecare reprezentatie.

Practic, "Trials" reprezinta punctul de plecare in lunga lor calatorie muzicala, membrii trupei incepand deja sa lucreze la primul lor album de studio ce se va intitula “Legacy”.

Trupa Awake The Demons poate fi urmarita pe principalele retele de socializare:
Instagram: https://www.instagram.com/awakethedemons/?hl=ro
Facebook: https://www.facebook.com/awakethedemons/
Twitter: https://twitter.com/awakethedemons
Discord: https://discord.gg/Sx5T892ap5

si pe toate platformele de streaming, printre care mentionam:
YouTube: https://www.youtube.com/@awakethedemons/featured
Spotify: https://spotify.link/4QyWBlBctDb
ReverbNation: https://www.reverbnation.com/awakethedemons
Bandcamp: https://awakethedemons.bandcamp.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top